09 i bilder

Ett ganska så händelserikt 09 har det varit. Bjuder på lite bilder från några trevliga tillfällen detta år.


 - året började med att Hanna flyttade in hos mig på Margretagatan. Vi bodde ihop en månad tills hon flyttade in i sitt torn;)
- Kryssning med Bella o brudarna

- I maj när Fia precis anlänt från australien så hjälpte vi intersport lite på golfbanan. Bunkerbabes.;)


- En så sjuuukt härlig resa till kreta med familjen o Hanna blev det i Maj.


- Frida tog studenten
- En trevlig sommarfest i Hälla
 -Karnebåtfestival i valdemarsvik, där kvällen började hos Bettan. Jag och Gurr tog en svängom på gräsmattan;)

-Augustifesten. Innan vi gick ut på staden hade vi röj hos Felicia;)

Frida och jag drog till Götet en helg i September. Bland de bästa helgerna detta år ska tilläggas.

 21 September lämnade Fia och jag Sverige och åkte till Nottingham. Vilket är bland det bästa jag gjort i hela mitt liv.


GOTT NYTT ÅR!


29/12-09

Grattis på födelsedagen älskade vän!

 


27/12-09

Då var julen över. Och bara en vecka kvar här hemma. Det känns lite lagom faktiskt med att ha varit hemma i tre veckor. Det blir ju "vardag" igen efter en vecka. Sen behöver man ju några veckor för att träffa alla och hinna med allt som man vill hinna med. Men väldigt många gånger har jag tänkt på Nottingham. Och varje gång inser jag hur himla rätt beslutet är att åka tillbaka. Innan jag ger mig därifrån nästa gång så vill jag känna mig klar med allt där. Inte att det ska sluta när det precis börjat. Vissa säger att det kanske inte blir lika bra andra gången (alltså nu i vår). Fast jag ser det inte som "en andra gång" för första gången är liksom inte slut än. Och det finns inget som kan bli dåligt. 

Nu har jag iaf haft världens bästa jul. Har träffat nästan hela släkten, och ätit massa god julmat. Jag tror att jag skulle kunna leva på julmat året runt. Det är ju så jääkla gott.

Ikväll blir det bio med Bella. Våran lilla klassträff rann nog ut i sanden lite. Men nu får Bella och jag tid för lite catch up istället :)


 (fulaste julgranen)




 min snygga resväska som jag fick i julklapp

 kusin o jag var ute o slängde oss i snön


25/12-09

Ikväll blir det palatset med Hanna, Fia, Amanda, Felicia och Elin!:D

tjoo


..

Mitt i allt julstök så insåg jag att jag inte får träffa Frida förrän i maj! Alltså MAJ!


dan före dan...

Lite lagom mycket att göra på jobbet idag. Jag har hunnit med en hel del annat, tex köpt den sista julklappen och rimmat! Vi gjorde det för första gången förra året, och jag måste säga att jag gillar´t!

Nu är huset fullt och vi ska provsmaka julbordet. Gud vad jag älskar julen.

God jul på er!


21/12-09

X factor live i trent fm arena Nottingham 1e mars! Det vore något.





20/12-09

Hjälp så mycket snöö vi har! Har verkligen blivit påmind om att min vinterjacka blev stulen..Nottströjan är min räddning!
Gud så härligt det är att vara hemma. Mycket julstämning och så underbart att träffa alla vännerna och familjen:)

Igår blev det en mysig tjejkväll i Norrköping hos Elin. Riktigt trevligt:) Nu är juldagen planerad och även nyår! Ser verkligen fram emot båda dagarna. Nyår blir i Gusum i år. Känns riktigt bra, jag är inte taggad för något annat ärligt talat. Känner mig väldigt anti allt som har med utgång att göra av någon anledning.

Igår blev det massa bus med kusinerna och idag har mor och jag varit ute och gått! Tog lite bilder på vinterlandskapet.

Föresten, den 4e januari återvänder vi till Notts! Så två veckor återstår i Sverige.









Lite bilder från London

 - Tim är på G

 - ..och även vi såklart:)

 - Ash förklarar hur "spoons" går till.

 A&F

 - som sagt fler än vi hade tänkt sig shopping i London i lördags.

 - ash o tim på restaurang.

 - en varm choklad värmde gott framåt kvällen.

16/12-09

Såå härligt det är att komma hem till snöööö! Riktig julkänsla:)
Ser verkligen fram emot julen i år, så roligt att träffa släkten när man inte träffat alla på ett tag.
Nu är det full fart på jobbet minsann. Än så länge har jag haft tre nästan fullbokade dagar på salongen. Känns riktigt kul att vara igång med frisörandet igen. Igårkväll efter jobbet åkte Hanna och jag till Hälla för att fia Fia som fyllde år. Jättemysig kväll, och tipspromenaden med focus on Fia vann såklart team gusum.


Nu ska jag hjälpa mamma med julköttbullarna.

Bye


hemma

Nu är vi hemma i Sverige igen. Är bokstavligt talat helt slut! I fredags blev det lite middag och utgång. Efter ca 2 timmars sömn gjorde vi oss redo på lördagen för att dra in mot centrum för shopping. Jag har aldrig sett så mycket folk i hela mitt liv. Visserligen var det ju ganska väntat att fler än oss hade tänkt sig julshopping i London tredje advent^^ Det var iaf för mycket folk för att kunna koncentrera sig i affärerna. Men London är verkligen helt otroligt! 

Imorse klev vi upp 02.45 och begav oss till stansted. Jag förstår inte hur vi jämt lyckas hamna sist i boardingkön. Vi som tyckte att vi var ute i god tid. Jaja, än har vi ju inte missat nåt flyg iaf:)

Hur som helst, med alldeles för lite sömn och inte mycket shopping så har jag haft världens bästa helg:)


10/12-09

Idag blev det ett besok pa IKEA med Windy. Vi hittade en hel del bra grejer. Sa under eftermiddagen har vi pimpat varat rum! Blev skiiitbra;)

Ska forsoka slanga in lite bilder nagan dag.
Imorgon far vi till London! Party imorgon kvall, och pa lordag blir det shopping + nat som Ash har hittat pa. Spannande. Darefter blir det hemfard pa sondagsmorgonen.

So, see you soon Sweden.


7/12-09

Jag sager da det.. Da var det bara nagra dagar kvar tills det var meningen att vi skulle aka hem for gott. Ju narmre hemfarden vi har kommit, desto mer skit har det kannts att lamna Nottingham. Nagon gang sadar har vi val sagt att " tank om... Tank om vi kunde stanna ett tag till". Men den tanken har vi snabbt avfardat och sagt att det gar ju faktiskt inte. Vi bada har ju andra planer efter detta sa det har bara liksom inte gatt. Jag har ett jobb som jag trivs sa otroligt bra med som jag inte vill svika och Fias planer var som sa att hon skulle aka till asien i 4 manader. Sen var det ju da en kvall i forra veckan som Fia kom hem fran jobbet och borjade grata. De hade haft ett valdigt jobbigt samtal pa jobbet da alla mer eller mindre sa att de skulle gora sa mycket for att hon skulle stanna kvar. Tank att man kan traffa manniskor som det bara klickar med pa en gang! Sadana som det kanns som om man har kannt hela livet.
Ett helt gang av sadana manniskor har jag pa jobbet. Idag sa varldens goaste Melv: "you're like a daughter to me"..
Det ar nastan sa man faller en tar.. Hur som helst. Nar Fia kom hem gratandes den dar kvallen sa lag vi vakna nastan hela natten och pratade. Finns det nagon mojlighet i varlden att vi kan komma tillbaka efter jul, eller ar det helt kort? Tankarna snurrade fram och till baka, vi vagde for och emot och grat bada tva tills vi kom fram till att. Joo.. Det kan ga.

Sa nu ar det som sa att detta ar nog inte sista veckan vi ar har. Utan det blir nog ett tag till.
Jag tror vi har kommit fram till ratt beslut. Det varsta som finns ar ju om man skulle angra sig nar det faktiskt ar for sent. Det ar det sista jag vill.



3/12-09

Och, som jag har sagt. Tiden går alldeles för fort. Jag hinner inte med! Mycket jobb och mycket som händer. "Man flu" härjar tydligen på jobbet så det blir lite extra timmar. Karlar..
Jag har faktiskt redan köpt i stort sett alla julklappar! Det är inte ofta man är klar första veckan i decemer. Tror inte det har hänt förut. Så himla mycket roligare det är att handla här. Det är faktiskt väldigt billigt. Man tänker att det ska vara dyrare.. Men inte. Och man kan verkligen hitta hur mycket som helst om man går en runda på stan. 

Nästa vecka kanske jag, Fia, Ash på jobbet o några kompisar till honom åka till London! Då blir det shopping och party:)
Och på lördag blir det eventuellt avskedsfest på Pumpkin!
Igår fick jag en present av Melv också. En Notts County halsduk och en liten Countybjörn, "så du inte glömmer bort oss och county". Vilket jag ändå inte skulle göra.

Det kommer bli tufft att lämna allt detta. Det är ett som är säkert.



1/12-09

Nu vet de pa jobbet att jag ska aka hem efter nasta vecka.. Sa nasta fredag ska vi ha avskedsfest pa Pumpkin. De ar for gulliga..
Jag ar sugen pa glogg o lussebullar!

RSS 2.0