27/4-10

Nu ar vi ganska nyligen hemkomna fran Cambridge. Varat mote med mediumet Dennis McKenzie var helt otroligt. Jag har aldrig varit med om liknande. Han kan fa vem som helst att tro, det kan jag lova.
Nu ar vi helt slut bade jag och Sofia. Sa nu ska vi krypa till kojs. Berattar senare lite mer om sessionen.
Jag sager bara det.. Heeelt otrolig.



24/4-10

De sista dagarna har vi haft massa kvallitetstid Fia och jag. Lägger upp lite bilder så får ni se vad vi har haft för oss.

-Bästa Melv och Matt på Hungry Pumpkin
-Efter jobbet bar det av till match!
- Fia är på topp

-ladda
-Fia köpte en Countyhalsduk. Jag hade min som jag fick av Melv i julas:)
-En man var väldigt pratglad...
-..så mycket förstod jag av vad han sa. Jag vet inte vart mannen var ifrån. Men trevlig var han och pussade mig och fia på kinden när matchen var slut och Notts vunnit med 1-0!
-10562 åskådare.
-efter matchen taggade vi om för party!
-wihu
-tjoh

-dagen efter blev det frulle på en filt i parken. Mys:)
-världens godaste yoghurt har vi nu upptäckt.
-på dagen blev det jobb för oss båda, sen möttes vi upp på Dinos! Riktigt trevligt ställe.
:)
-med världens godaste soppa.
-i torsdags var vi båda lediga så då tillbringade vi hela dagen ute på fältet som ligger bara 3 minuter från vårat hus. Riktigt varmt och skönt var det. När vi kom in utbrast Windy "OH. my. god! look at your faces!!". Mjo, solen hade visst tagit lite grand sådär...;)
-Sen blev det en promenad till stan och en chailatte på Nero.
-sommaaar
-igår jobbade jag på salongen.
-Stanley Adams
-mina goa arbetskamrater Kelly & Adam
--Englands Nationaldag var det igår. Flaggor överallt.
Även igår var det dags för party. Det här stället ligger precis vid kanalen och det är alltid helt tjockt med folk när det är bra väder.

-fialotta

:)

-hem och svira om!
-yeeha
-roligaste utgången på länge fick vi till igår;)
-Puss

Fia-"jag bara måååste ha ett kort på dom där fina svanarna!"
-det här härliga gänget hakade vi ihop med. En av dem ska flytta härifrån imorgon så de hade avskedsfest.


Det var allt. Nu ska jag ta mig lite mat. Hoppas på att grabbarna tänker vara hemma ikväll så jag har någon att umgås med när Fia jobbar:)


20/4-10

Nu ska vi pa Notts County match! De leder serien nu och spelar mot tvaan som bara ligger ett poang under!
Go County!

18/4-10

Är det inte typiskt att det blir jättemolnigt så fort man slutar jobbet?
Och jag är tydligen inte ledig förrän på torsdag. Känns lite surt. Såg fram emot att få vara ledig imorgon och få njuta lite av solen. Lite irriterad blir jag på min arbetskamrat som gör schemat, när han vet att min enda lediga dag är måndagar! Aja.

Igår hade jag en jättetrevlig kväll med Matylda och hennes kompis Sarah. Vi gick till The Central där det var massa band som spelade. Speciellt ett av dem var så sjukt duktiga. Köpte faktiskt en cd :)
Sen mötte jag Fia på Bella Italia när hon slutade vid 12 så då tog vi en taxi hem ihop.

Nu har jag precis klippt Windy så nu sitter vi här vid matbordet och nördar allihopa, W, Mike, Sam o jag. Jäklar vad socialt det känns. Jag föreslog faktiskt att vi skule grilla ikväll. Men jag röstades ner då Mike inte vill grilla sina grönsaker på en grill där det grillats kött.. Vad tråkigt det måste vara såhär års att vara vegetarian och inte kunna grilla! Det finns ju inget godare:)



Hörs hörni.



här har ni två bilder från igår.


Sarah, Matylda & I


17/4-10

Nu har jag precis kommit in från parken där jag har legat på en filt och solat med Kodi! Guud så härligt det är ute nu. Typ sommar. Jag sprang nästan på vägen hem så att man skulle hinna ut en sväng innan solen försvann. Jag hoppas på att solen är framme på måndag. Min enda lediga dag. Det vore nice!

Fia och jag möttes upp och tog en chailatte som vanligt på Nero när jag slutat, innan det var dags för henne att gå till jobbet. På Nero träffade vi Mathilda också som jobbar där. Vi har faktiskt blivit lite tjenis med personalen nu när man är där i stort sett varje dag. Mathilda och jag bestämde iallafall att vi ska ses i stan ikväll och gå till ett ställe som heter The Central. Tydligen var det en hel del band som skulle spela där ikväll, så det låter ju trevligt:)
Fia och jag hade en liten diskusion om den här vulkanen som fått för sig att få utbrott på Island. Hon sa att förra gången nåt liknande hände så varade det i 14 månader. Tydligen så var det på 1800-talet. Vi får vi verkligen hoppas att det inte varar i 14 månader den här gången, för då blir det jobbigt att ta sig hem i maj.. Visserligen så kan man ju ta båten. Men det låter jobbigt. Hoppas vulkanen lugnar ner sig snart!


på väg till jobbet imorse (07.30)!












16/4-10

Oj vad jag bloggar daligt. Nu ar jag iallafall tillbaka i Nottingham! Och det ar full fart med jobb.
Fia var ledig igar sa da gjorde vi middag till grabbarna. Sam, Windys bror ar for ovrigt kvar har. Vilket vi tycker ar valdigt trevligt.
Nu maste jag sticka. Kommer battre uppdatering nan dag....
Efter varan supergoda middag igar sa kollade vi pa denna film.

8/4-10

Imorse blev det att gå upp tidigt för att åka in till sörping och jobba lite. En ganska känslomässig dag blev det då jag tog upp att jag inte kommer vara kvar på hårdesign i höst. Vart jag kommer vara då, det vet jag inte än. Men nu, efter Notts så känns det inte som om det inte lockar alls att flytta tillbaka till Söderköping.. På ett sätt så känns det dumt att lämna en arbetsplats man bara älskar.

Tänk om någon bara kunde säga till mig vad jag ska göra.. Oslo? Sthlm? Mer England? Annat land?

Framtiden.. Jag hatar att tänka på´t. Men den finns ju där.
Bäst jag slutar, innan jag knyter knut på mina egna tankar. Imorgon är det kalas här så då har jag lovat mor att hjälpa till!

Föresten, jag pratade med Frida förut. Vi kom fram till att det är bara en månad kvar tills vi åker. Woho. Då ska vi dansa på borden med grekerna;)

 

7/4-10

Min lilla överraskning blev hur lyckad som helst.
Nu är jag hemma i Gusum igen och i helgen blir det att fira mor min som fyller 50!



6/3-10

Nu lagas det mat har i koket. Fia fick sluta tidigt sa vi blir bjudna pa middag av Windy,Mike o Sam.
Imorgon ar Fia ledig och jag ska jobba pa salongen. Sag ut att bli en lugn dag pa jobbet imorgon nar jag kollade i lordags. Men det kan ju andras.


har ar det nu bus pa gang. Berattar imorgon.
tjohej

5/4-10

Idag är jag ledig. Fia och jag började dagen med frulle på Nero. Sen gick hon till jobbet och jag har gått på stan nästan hela dagen. Hittade en väska på New Look :)

Nu har alla människor åkt hem igen. Förutom Windys brorsa Sam. Han överraskade ju Windy i lördags. Han har nämligen varit i frankrike och jobbat sedan i november och han hade sagt att han inte skulle kunna komma på festen. Men Fia och jag har vetat sedan januari att han ska komma! Så i lördags gick vi och mötte honom vid busstationen och gick hem och överraskade Windy. Jag tror att han tyckte att det var det allra bästa på hela dagen. Sååå himla glad blev han!

Nu väntar jag på att klockan ska bli 10 så jag kan gå och möta Fia som har Bella Italia pizza med sig hem från jobbet. Inte helt fel.

Hörs!




4/4-10

Tänkte börja inlägget med att önska Bella, Klara och två av mina kusiner, Frida och Jesper grattis på födelsedagen!!


Igår var det allt fest här! Jag jobbade till 3. Då mötte Fia upp mig i stan, sen gick vi och handlade present till Windy- en pruttkudde och en wokpanna. Sen bar det av hemåt då vi genast satte igång att fixa mitt afro! Idag undrar jag om det någonsin kommer att likna hår igen. Men det löser sig. Väldigt värt. Vi var rätt nöjda med våran ABBA-inspererade outfit. Massa helt otroligt klockrena 70tals outfiter fick man se under kvällen. Gissar att det var ca 40 pers här. Jag säger bara det, gud vilket härligt folk.

Nu har jag precis följt Fia till jobbet, tagit en chai på Nero och gått en promenad med Kodi. Det är fortfarande ett 10tal människor här. Börjar känna doften av mat så jag tror det är dags för middag alldeles snart.

 


31/3-10

Imorgon är det redan första april! Då gäller det att se upp så man inte går på några skämt. Här gäller det bara innan klockan 12 tydligen. Så det är ju skönt. Jag brukar vara jättebra på o gå på första aprilskämt. Men jag kanske klarar mig i år. Vi får se.

Idag har jag jobbat på salongen. Har varit riktigt lugnt idag så vi stängde lite tidigare. Innan jobbet så gick jag faktiskt till gymmet. Kors i taket. Rätt så bra ändå för jag var riktigt pigg när det var dags att börja jobba.

Nu har jag precis gjort en ny header i brist på annat att göra. Ganska nöjd. Ombyte förnöjer har jag hört.
Men nu kallar sängen, jag är så trött så ögonen går i kors.

Föresten, vi har köpt våran outfit tills på lördag nu! Så himla klockrent kommer det bli. Ska se till att ta lite bilder så att ni får se;)

Glad Påsk



RSS 2.0