30/1-10

Upp som en sol, ner som en pannkaka.
Idag har min dag varit skit. For tillfallet sa hatar jag min chef. Han ar verkligen ett svin. Han har klagat pa precis allt som jag har gjort idag. Inget har varit bra. Och arligt talat. Jag vet att jag gor ett bra jobb. Och nar det tillslut blev for mycket sa sa jag ifran. Nar han letar efter fel och inte lagger sin energi pa nagot annat an att gnalla pa mig da ar det jakligt svart att inte saga nat. Men tydligen i detta land sa sager man inte ifran, det gor man bara inte.
jag gor!
han kan dra at *******
Sa det var skont. Nu vet ni det.
Windy&Mike ar bast o nu ska vi ha middag.
tjohej

29/1-10

Igår fixade Fia och jag lite med hennes bloggdesign. Så då blev jag lite sugen på att ändra min med. Det är så jäkla bökigt! Men den får duga ett tag;)

Idag blev det jobb i två timmar. Sen har jag bara varit slö! Fia jobbar till stängning idag så henne ser jag inte förrän inatt typ.
Det blev ju utgång igår. Vi mötte upp med Anand aka chokladkillen på ett ställe som heter Dogma. Sen blev det såklart Brownes:) Vi hade en riktigt trevlig kväll.

Nu ska jag umgås lite med grabbarna.
Hejhopp

        -jag hittade en tvilling. Vi hade nästan exakt lika dana kläder på oss!
 Anand, hans kompis o Fia. Kolla in synvillan på hennes arm! Smal?


28/1-10

Har hört att det är jäkligt mycket snö där hemma! Då måste jag bara berätta att det är nästan som vår här. Idag när jag gick till jobbet var det klarblå himmel och jag blev så varm att jag var tvungen att ta av mig jackan. Riktigt härligt!

Har haft en väldigt trevlig dag på jobbet. Vi fick in massa nya téer idag som jag har plockat upp på hyllorna. Måste bara säga också på tal om te att det är myt att engelsmän bara dricker te. Och inte har mjölk i téet. Varenda en frågar efter mjölk. Däremot tittar de väldigt konstigt på mig när jag har mjölk i frukttéerna. Te som te liksom?
Aja, onödigt vetande.

Ikväll ska vi ut! Vi är riktigt taggade då vi inte har varit så flitiga med det sen vi kom tillbaka. 

Bjuder på lite bilder från i tisdags.
-taggaa
- Englands äldsta pub, Trip to Jerusalem besökte vi. Där hittade vi svenska pengar i taket;)
 tha gang.

27/1-10

Här händer det grejer! Igår var vi ute med fyra norske gutter. Det var en arbetskamrat till Fia från när hon jobbade i Bergen som var här med tre kompisar. Jäkligt kul att träffa några som man faktiskt kan snacka svenska med! Det hände massa kul under dagen igår. Jag berättar eventuellt för er i nästa vecka. Men glad är jag, det ska ni veta!

Lägger in lite bilder imorgon från gårdagskvällen.

godnatt


25/1-10

Idag ar jag ledig! Fia fick rycka in lite extra pa Bella aven under dagen idag, sa hon slutar kl 22 ikvall. Jag tankte att jag skulle gora massa saker som maste goras. Borjade dagen med att baka frallor. Nu ska jag jag ga till biblioteket for att skriva ut bilder (sist hade bibblan precis stangt nar jag kom), sen blir det en svang till gymmet och darefter ska jag skicka lite kort och om jag hinner ska jag ga en svang och soka jobb..

Sa det kanns som om jag kommer fa denna dag att ga.

Just det, stada rummet var det ocksa ja!
Bast ja satter igang.

Hejhopp


22/1-10

Jag skriver alltid 2009 i rubriken! Att jag inte lär mig att det är år 2010.

Nu kom jag precis hem från stan. Har jobbat ett par timmar över lunchen. Det var riktigt mycket att göra idag. Så jobbade Matt med. Gud så glad jag blev när jag såg att han inte hade blivit kickad! Lättnad!
Imorgon jobbar jag med honom och Nik. Så då är det "shake it saturday"! Hehe..

Nu ska jag gå och skriva ut lite bilder på bibblan som jag ska skicka med i ett brev till min farmor och farfar. Jag fick ett gulligt kort av dem förra vecka. Jättekul att få post från Sverige! Det första faktiskt sen vi kom hit. (pik till er där hemma. Mer brev tack!) ;)
Brevväxling är faktiskt underskattat, mycket mer peronligt att skicka ett brev eller ett kort än att skicka sms/mejl. Dock går det mycket fortare..

Ikväll blir det flygande Jacke!
Måste höra med mor hur jag ska gå till väga.

Ha en trevlig fredag hörrni:)




19/1-10

Idag värker det i varenda muskel vill jag lova. Det visade sig att det var inte streetdance igår utan "body blast". Och då fick man allt veta att man levde. Vi trodde inte att benen skulle bära oss från gymmet till Beauvale Road. Men det gjorde dom. Och imorse trodde ingen av oss att vi skulle ens ta oss ur sängen. Men det var inte mycket att välja på för Fia hade äventyr planerat för dagen och jag har jobbat fyra timmar. Benen bar mig, men nu har jag slängt mig i sängen. Tänker nog bara vara slö resten av dagen. Även imorgon, för då är jag lediiiig!:D Gud så skönt.


Som sagt, nu blir det en, kanske två filmer tills min andra halva kommer hem.
Tänk att vi inte har haft ett enda litet tjafs, inte varit oense om en enda liten grej sen vi kom hit i September. Min rumskompis är verkligen helt underbar. 


22

jag bara maste.. Fia kom precis ner har i koket och utbrast:
-Anna vet du!!? Vi har varmerekord pa rummet! 22 grader!!!!

woho det tar sig.



... typ

18/1-10

Jag är så trööööött! Även att jag har sovit en hel massa timmar så väger ögonlocken ett ton var. Kanske är dags för en ledig dag snart ändå. Vi får se idag vad de säger på jobbet. Gissar att schemat kommer upp idag. Och där hoppas jag att Matt också står med den rackarn..

Igårkväll dreglade vi lite över Brad Pitt i Troja. Men ingen av oss orkade se klart.
Fia är nu redan på jobbet, hon fick rycka in lite extra idag. Och jag måste kliva upp ur sängen nuu. Efter jobbet blir det träning!


17/1-10

Förlåt för dålig uppdatering. Jag har jobbat i nio dagar i rad nu så det har inte blivit så mycket tid till bloggande. Något vi faktiskt har hunnit med är att införskaffa gymkort! Så nu ska vi vara lite duktiga och börja träna några dagar i veckan. Riktigt roligt:) Imorgon ska vi prova på streetdance!;)

Ett bankkonto har jag äntligen lyckats få till med. Fy fasen vilket jobb det är! Vi testade en annan bank nu för att se om det skulle gå smidigare. Och tack! För min del var det inga bekymmer alls faktiskt. En liten frågestund på 45 minuter, där frågorna handlade om allt annat än bankkonto. Typ "planerar du att gifta dig den närmaste framtiden?", "Har du några planer på att skaffa försäkring till din mobiltelefon?", "Kommer du att skaffa barn snart?", "Hur länge bodde du på din förra adress?"bla bla bla.. Jag säger bara det, besöka bank i england är inget man gör om man inte är tvungen..
Fia gick det lite sämre för tyvärr. Sist var det jag som hade problem med legitimationen. Nu var det hennes tur. Eftersom hon heter Karin Sofia på passet så var inte brevet som hon hade med sig som bevis för adressen giltigt. Där det bara står Sofia Carlsson. Så nu måste hon be jobcenter att skicka ett nytt brev med hela hennes namn. Så jäääkla störigt. 

För tillfället så är jag väldigt trött på intriger på jobbet. Det har varit en del sista tiden. Igår fick Matt för sig att inte dyka upp när han skulle. Jäkla karl! Det har hänt nån gång förut så han hade redan fått en sista chans. Så nu verkar det som om att han inte får jobba kvar. Skit! Han är verkligen så himla härlig på alla sätt och en riktig glädjespridare. Jag vill inte att han ska sluta!

Ikväll blir det pizza från Bella Italia och lite filmmys:) Så innan FiaLotta och pizzan kommer hem så ska jag svara på lite mejl.

Lovar att jag ska försöka bli bättre på att uppdatera:)


 
(gymmet vi tränar på)

11/1-10

Inatt dromde jag att jag simmade med isbjornar. Forstar ni hur kallt vi har det har i huset?



9/1-10

Efter 5 dagars passande av alla dessa djur så har man kommit på att höns, ankor och fyra hundar är nog inget som man vill ha på heltid. Speciellt inte fågeldjuren. Vi har kommit fram till att de är bara allmänt äckliga.
Luktar o grejer.
Hundarna är ju ganska mysiga ändå. Då dom är lydiga vill säga. Jag måste säga att både jag och Fia blev väldigt imponerade på Cody igår. Även han fick springa löst lite under kvällspromenaden. Då ser vi helt plötsligt någon klump som ligger på backen. Cody sätter full fart mot det som visade sig vara en hund. Vi själva har ju inte sett när han har käkat småhundar men det var inget vi kände för att vara med om igår heller. Under loppet av 3 sekunder hann vi med både hjärtattack, nervsammanbrott och dikta ihop en eventuellt behövande ursäkt till ägaren till den döda hunden. MEN som tur var så sprang Cody bara efter den något varv tills han faktiskt lyssnade på våra rop och snällt sprang tillbaka till oss. Phu!

När vi kom hem från promenaden så fixade vi lite på rummet. Jättemysigt måste jag säga att vi har det! Dock fortfarande svinkallt. Imorse stog termometern på 14 grader. Låter det inte härligt?

Idag har jag jobbat hela dagen. Fia jobbar till typ 12 inatt. Så det är jag och dogsen hemma. Det blir en lugn kväll framför tvn:)


-till vänster har vi rivit ut blad från almanackan. De månader som vi varit här än så länge.




Nottscounty halsduken som jag fick av Melv är uppe såklaart.


dirty dancing

yes, den har vi precis kollat pa. Guud vilken bra film det ar. Jag har nog bara sett den 2 ganger tidigare. Igar dreglade vi till The holiday. Fia var lite smart och tog med massa filmer denna gang.

Och vet ni vad som hande igar da!? En hona dog! Nar vi kom ut och skulle slappa in dem sa lag en dar helt stendod.. Fasen vilken otur. Om den hade kunnat vanta en vecka med att do. Liite traligt sadar nar man ar honsvakt att de dor. Aja inte mkt att gora at. Vi far ha begravning nar grabbsen kommer hem!
Denna morgon var nagot hysterisk, vi vaknade i ett rum med 15 grader, nar vi kom ner i koket fick vi borja plocka bajs, och sedan var det bara att ta hand om den doda honan. gos.

Nu ska jag till stan o mota Matt. Han ska bli lite frisserad. Jag passar pa att lana Windys frisorhorna har nar han ar borta.


6/1-10

Igårkväll skrev Ash och frågade om jag kunde jobba idag. För att han inte "kom ut med bilen". Det har nämligen kommit 2 cm snö här. Så hela landet är kaos. Vi tycker nästan att det börjar likna vår, med plusgrader och solsken. Men som sagt, de har stängt av en del flygplatser och bussarna går inte heller som de ska. Jag förstååår inte detta med att det kan bli sånt kaos för att det kommer lite snö? Jag menar, det är ju vinter varje år. Men Ash kunde ju få vara lite lat och stanna hemma tyckte jag så idag har jag jobbat första dagen sen vi kom tillbaka:) Kändes precis som vanligt. Nik var sådär roligt dryg och Matt körde sina hubba bubba danser i köket! ;)

Det är så himla härligt väder ute så jag ska nog passa på att ta med Cody ut på en promenad:)


Hungry pumpkiiiiiin


5/1-10

Nu är vi tillbaka i Nottingham. Känns kanon. Resan gick jättebra igår. Vi kom fram skapligt, så det var skönt. Grabbarna tog emot oss med välkomstmiddag. Och bland det första de sa när vi kom var: Nu ska vi verkligen elda upp era pass för ni får inte åka hem igen. Vi har saknat er!

Så himla gulliga är dom. Men de jäklarna drog till portugal idag. Så nu får vi vara utan dem en vecka. Det blir fullt upp med att ta hand om hundar, höns och ankor. Men som tur är har vi Steff och Preston som vi kan ringa om det krisar. Det blir jobb för oss båda redan den här veckan. Fia gick precis till Bella Italia för att jobba till stängning. Så det är bara jag, hundarna och Daniel hemma ikväll.

Idag har vi varit och besökt våra jobb. De verkar också glada över att vi är tillbaka som tur är. Tjejerna på mitt jobb verkar ha blivit kickade. Tråkigt för dom, kul för mig;) För nu får jag mer timmar! Lite självisk får man vara..



Felköp av bok, det kan man ju råka ut för!;)


tillbaka till sooolen!


Nottingham imorgon

Ja, imorgon åker vi tillbaka. Det känns ju riktigt bra såklart. Men det har varit så himla trevligt att vara hemma och träffa familjen, släkten och alla vänner. Det känns ju såklart att lämna alla nu. Och veta att det dröjer ganska länge tills man ses nästa gång. Men vi kommer ju ha lite besök så småningom iallafall:)

Hörs när vi är på plats i Notts igen!


bild från nyårsfirandet hos Felicia. Riktigt trevlig kväll!

RSS 2.0