29/6-2010

Vet ni? Jag är sådäär glad;)



tänkvärt..
Missing someone gets easier every day because even though it's one day further from the last time you saw each other, it's one day closer to the next time you will.


29/6-2010

Jag tror jag dog när jag somnade igårkväll. Jag var nog helt hysteriskt trött sedan helgen. Men skönt, för nu är jag redo för intervju! Först ska vi ut i solen en sväng.

Ha en bra dag hörrni! Och ännu en gång, x your fingers...

Jag hoppas jag är så här glad när jag kommer hem ikväll!


28/6-2010

Då var man i Oslo igen! Så himla smidigt det är att flyga alltså. 40 min på flyget istället för 7 timmars buss/tåg - ja tack!

Nu kommer snart min blivande roomie hem från jonbbet så då ska vi göra en god sallad och gå ut i en park och sätta oss och käka! Myys:)

Håll tummarna för mig imorgon!

ciao


27/6-2010

Jag har haft en helt underbar midsommar. Jag har spenderat fyra dagar tillsammans med ca 75 andra härliga människor ute i Vråka där min spellärare Pelle bor. Vi har ätit massa god mat och mycket spel, dans och sång har det blivit. Dock lite för lite sömn skulle jag vilja påstå. Men det är ju bara midsommar en gång om året!

Imorgon så ska jag till Oslo igen! För på tisdag så blir det arbetsintervju. Sen känns det som om Bella och jag kommer ägna några timmar till bara prat. Mycket att gå igenom denna gång!

Imorgon ska jag upp kl 04.00. Så nu ska jag krypa till kojs!
Godnatt.

Fia och jag i torsdags.

Midsommar när den är som bäst.

24/6-2010

Det blir nog arbetsintervju i Oslo på tisdag nästa vecka! Wihu!
Lite panik bara, måste få tag i Bella!




23/6-2010

Nu har även jag fått mitt avsked gjort i Notts. Vi har haft en helt otroligt bra helg. Träffat alla underbara människor som jag har umgåtts med i nästan 8 månader. Det har blivit några härliga promenader med hundarna och Windy&Mike, vi har shoppat massor, en underbar middag med Melv&Elaine blev det i måndags, jag har tagit en fika med Martin och framför allt, jag har träffat Maria, Matt, Melv, Adam och Mathylda och sagt hej då.
 Det blev ju som sagt mycket shopping, en fiol fick jag med mig hem bland annat. Men det mest värdefulla jag hade med mig hem var ett kort från "team pumpkin" där alla hade skrivit ett litet personligt meddelande till mig. Då ska ni veta att det inte var lätt att hålla tårarna tillbaka. Jag kan inte fatta att jag inte ska träffa dem på skitlänge. Men det är ju som Windy säger "all good things comes to an end".

Nu räknar jag ner till Norge och OSLO!



18/6-2010

Nu har jag packat det sista. Imorgon åker vi!!
Pratade precis med Windy också. Han har planerat en kvällspromenad med hundarna och middag a la Windy:)


Vi missar visst det kungliga bröllopet imorgon, för då lär vi sitta på en buss. Gissar att det kommer visas ett antal gånger efteråt så vi lär nog få se glimtar av det iaf;)
Men fasen vad många det är som klagar och är irriterade över bröllopet. Sluta gnäll när det för en gångs skull faktiskt händer något som är positivt!

imorgon får jag träffa världens bästa grabbar!


16/6-2010

Mitt tålamod börjar tryta lite nu. De senaste gångerna jag försökt skriva ett blogginlägg så blir min dator gaalen! Jag tror att det är något som händer när jag flyttar på pilen. För helt plötsligt så förflyttas jag till en helt annan sida och hela blogginlägget försvinner. Är det något som jag inte har tålamod till så är det sådana här saker.

Tänk att jag ska till Notts i helgen! Jag kan inte fatta det. Älskade Notts o världens bästa windy&Mike och pumpkin! På måndag är jag och mamma bjudna till Melv och Elaine på middag. Sen blir det massa shopping och såklart så ska vi försöka umgås så mycket som möjligt med grabbarna:)



14/6-2010

Jag har haft en så jäkla bra helg i Oslo!
I fredags kom Isa och mötte mig på stationen. Sen bar det av mot lägengheten där vi lagade middag så den var klar tills Bella kom hem från jobbet. Sen gick vi en sväng till Karlstadkillarna som Bella brukar hänga med. Där hängde vi lite. Trevliga grabbar för övrigt:)
I lördags så jobbade både Bella och Isa, så då gick jag en sväng med Jonas runtomkring i Oslo. Vi besökte slottet, Operahuset och Akers Brygga. På kvällen blev det FEST! Jädrar vilken fest det blev. Vi hade förfest i Bellas och Isas lägenhet med en massa härliga människor. Därefter drog vi till ett ställe som heter Blå.
Det var verkligen länge sen som jag hade så kul ute!
Söndagen blev ganska lugn då vi var lite trötta. Vi besökte iaf några loppisar och vigelandparken. Ja, det var väl helgen kort och gott. När jag satte mig på bussen imorse så kände jag att jag vill flytta dit NU! Känner inte för o vänta en enda dag till. Det känns såå himla bra detta med Oslo, jag är 110% säker på att jag kommer trivas!

Tack Bella, Isa o alla andra för en jättebra helg!!

"sexy bitches"
delar av sällskapet
 such n´ blow
Blå!
TOMAS!
Paarty
jag o jonas hatt!

10/6-2010

Imorgon bär det av till Oslo! Guud så kul det ska blii:) Mindre kul dock med en tågresa som tar 6 timmar och innehåller 3 byten. Men jag ska nog förhoppningsvis inte virra bort mig. Nu är även Nottsresan bokad. Jag och mor åker den 19e och kommer hem den 22e. Äääntligen får jag komma dit och krama om alla och ge dem avskedspresenterna. Och äntligen ska middagen hos Melv och Elaine bli av!



Bjuder på en bild från i lördags när Fia, jag och farfar överraskade Fias mormor och morfar med lite underhållning på deras 50-åriga bröllopsdag:)


7/6-2010

Det ser ut att bli att göra den här veckan också på jobbet. Skitbra tycker jag!:) Notts är uppskjutet till nästa vecka. Då blir det jag och mor som åker fre-mån. Troligtvis, om jag har riktig jäkla tur så har jag en fiol med mig hem! Jag pratade med Matt förut, min arbetskamrat på Pumpkin. Hans housmate har nämligen en fiol som jag troligtvis kan få köpa. Min är ju kras efter en olycka här i april. Hur som helst, Gud så roligt det var att prata med Matt! Fasen vad jag saknar honom o alla andra där.

I helgen ska jag för övrigt till Oslo och hälsa på BELLA!!:D
Då ska jag passa på att inspektera mitt kommande hem. Dä blir trevligt.

jag tycker årets studenter verkar lite torra o tråkiga. Detta var tider du Bella!

3/6-2010

Jag undrar när det ska kännas som vanligt att vara hemma igen! Det känns om om jag är hemma väldigt tillfälligt och ska tillbaka till Notts och Hungry Pumpkin.

Nu har jag börjat jobba på HårDesign igen. Och som alltid när jag kommer tillbaka efter att ha varit iväg ett tag så inser jag hur otroligt bra jag trivs där. Denna vecka har det varit fullt upp och det är bara roligt. Imorgon blir det lite knytkalas i färgargården och sen bio med Fia, Hanna, Challe, Bella, Elin och Felicia. Ska bli så hiimla trevligt! Sen på lördag händer det annat skoj, lite hemligt än så länge men vi kan säga såhär att temat är Folkmusik. På kvällen blir det troligtvis party med Fridolf o tjejerna från vika!

Som sagt det händer mkt kul nu, men jag kan inte säga att det känns heelt 100 att vara hemma på heltid.


bild från förra veckan när jag klippte windy

RSS 2.0