31/5-2010

Igår åkte grabbarna tillbaka till Notts igen efter sex dagar i sverige. Det har varit en helt underbar vecka. Så himla roligt att få visa dem hur vi har det här och faktiskt få visa dem riktiga Anna och Fia. Vi har hunnit med mycket. Vi har varit i stugan vid yxningen, haft en heldag i stockholm där vi av en slump fick se kungen, de har fått träffa hela våra familjer och släkten och vi har haft många kvällar då vi ätit god mat, spelat kort och skrattat så det värker i magmusklerna.

Igår skjutsade Fia och jag dem till Skavsta. Som Fia sa, det var den längsta resan till skavsta någonsin. När vi väl var där stod vi länge och bara kramades och grät. Självklart så kommer vi ju ses igen, men det blir ju aldrig samma sak. Det kommer dröja innan det är vi fyra igen. Jag kommer aldrig sluta förundras över hur vi träffade Windy och Mike, världens bästa grabbar. Jag är såå glad att de kom hit och vi tillsammans fick avsluta kapitlet Nottingham.


24/5-10

Jag tycker att det känns så skit att jag inte har haft nåt riktigt hej då till Notts. Det var ju meningen att jag skulle åkt i onsdags. När jag lämnade alla där den 5e så sa vi att "vi ses ju snart igen så vi sparar på tårarna". Men nu har det gått så otroligt lång tid så det kommer känns knas när jag kommer tillbaka för att säga hej då. För då har jag ju redan varit ifrån en månad. Och ni ska veta vad jag redan saknar alla där. Framför allt bästa Windy&Mike. Men också självklart mina favoriter på pumpkin. Maria, Matt och min engelska farfar Melv. För att inte tala om vad Fia och jag har haft. Alla helt crazy utgångar och bara de där mysiga kvällarna när vi lagar mat och käkar med grabbarna och har samtal när det ofta slutar med att någon sitter med tårar i ögonen. Det blir en omställning detta. Jag har nog inte fattat det riktigt. Men tänkt så det skulle bli. Vi båda har fått nya vänner för livet, och Notts kommer man alltid se tillbaka på med ett leende. Det är ju helt otroligt att vi bara sådär nappade på Windys annons på Spareroom.

Nae, det blir inte alltid som man har tänkt sig. Men det är ju faktiskt bara att gilla läget. Imorgon kommer min Nottsfamilj till Sverige och vi ska ha en helt underbar vecka! Sen ska jag åka tillbaka så snabbt som möjligt för att få mitt hej då också. 

 


23/5-10

Äntligen är jag hemma! Fick komma hem igår eftermiddag, otroligt skönt. Jag blir så fruktansvärt uttråkad av att bara ligga sådär i ett rum med fyra vita väggar, en tv med tre kanaler och en radio som bara har p1. Och iiingen att prata med. Iofs var det bra med en tv, men när det handlar om mat på alla kanaler så är det inte så otroligt roande. Särskilt när man inte ätit på tre dagar. Men nuu så. Nu börjar det bli som vanligt:)

Nu ska ni få se lite mer bilder från resan!


20/5-10

Nu var det länge sedan jag bloggade. Och mycket har hänt sen sist. Vi har haft en helt underbar vecka på skiathos med jättebra väder. Vi träffade massa trevligt folk som vi har umgåts med som vi ska träffa i sommar faktiskt! Dock förde veckan inte bara gott med
sig, för nu ligger jag på vrinnevi med salmonella. Inte sådär skitkul direkt. Men det är bara att hoppas på att det ger med sig snart.

Uppdaterar nog ordentligt imorgon med lite bilder från greket. Jag har ju lite tid att spendera om man säger så!

ganska härligt va?;)


9/5-10

Om ca 5 timmar åker vi mot arlanda! Nu har vi laddat telefonerna med musik och packat det sista. Faasen så underbart det ska bli.

Tjaarrå


8/5-10

Nu är jag hemma minsann! Efter en resa jag sent kommer glömma. Jag lämnade ju Nottingham i onsdags förmiddag kl 11. Skulle anlända till flygplatsen kl 15.00. Skitbra tänkte jag för då har jag ju hela 3 timmar till godo. Allt gick som planerat tills vi kom till Lutons flygplats där alla utom jag skulle hoppa av bussen. Men då meddelade chauffören att jag också var tvungen att gå av för att bussen hade gått sönder! Kalas. De sa iaf att jag skulle få hoppa på nästa buss som skulle komma om en timme. Då skulle jag fortfarande ha god tid på mig. Men det visade sig att denna buss var 25 minuter sen. Det plus bilkö gjorde att jag kom till flygplatsen en kvart innan gaten stängde. Jag sprang genom hela flygplatsen för att hitta min gate. Jag hann precis. Phu!

Nu har jag umgåts med Frida ett par dagar. Vi har planerat våran vecka på Skiathos och tagit igen lite förlorad tid! Tänk att vi inte har setts sedan i oktober. Helt sjukt. Gud vad jag längtar tills på måndag!!

Kan inte förneka att jag faktiskt tänker en hel del på Fia, grabbarna och alla andra där i Notts. Kan inte riktigt förstå att det bara är sex dagar kvar för mig där. Att lämna Notts kommer att vara bland det allra svåraste jag gjort. Fast ändå, det känns rätt att göra något annat nu.


två dagar kvaaar!!

5/5-10

Det blir hemresa idag istallet! Vagar inte riktigt riskera att inte komma hem pa fredag. Det innebar ju att jag inte far jobba mitt sista pass pa pumpkin idag! Och att nuuu ska rummet tommas pa mina grejer. Sorgligt ar vad det ar.
Hall tummarna for att inte askan nar London! :)

4/5-10

Just nu hatar jag allt som har med vulkanutbrott att göra!! Tydligen har flygplatserna på irland varit stängda idag. Tänk om jag inte kan åka på fredag? Det vore katastrof om jag inte kan följa med till grekland! Nu. vill. jag. hem. tack.


2/5-10

Fy fasen så kallt det har blivit! Jag höll på o frysa ihjäl imorse på väg till jobbet. Man har ju vant sig vid att kunna gå i tshirt på morgnarna. Men icke..
Idag har jag iallafall jobbat sista dagen med Maria på pumpkin. Har bara en dag kvar att jobba där nu. På onsdag. Uuuusch säger jag! Adam och Kelly på salongen sa jag hej då till igår. Det kändes rätt lugnt. Men usch för att säga hej då till alla på cafféet. Jag kommer dö. Typ.

Imorse åkte grabbarna iväg för att promenera hundarna. De skulle tydligen träffa några vänner någon stans. De tog med alla hundar utom Dr Strange, han som är äldst. Han hade svullna tassar tydligen så han behövde vila. Han såg så himla ensam ut där han låg på sin rispuff i köket när jag kom hem. Så jag tog upp honom till vårat rum. Så nu gör vi varandra sällskap tills resten av familjen anländer!


1/5-10

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Sista dagen på salongen idag.. Känns okej ändå.
Igår var jag så otroligt uttråkad på jobbet. Skickade ett sms till Fia och beklagade mig lite. Vilket ledde till den roligaste sms konversationen jag någonsin haft.

Fia: Du behöver bara vara uttråkad ett tag till:) Jag kan försöka roa dig med min spontana fantasi: Jan Banan gick på stan mitt på dan och upptäckte en ilsken svan. Det där - det är en jävla huligan. Här måste någon sätta stopp, jag ska förgifta honom med en sopp! Svanen åt den hela opp och innan han dog - Var det bara för att jag inte har en snopp!? Inte trodde jag att detta skulle komma från Jan Banan. Det var som fan. 

Anna: Hahahahha! Jan fick senare dåligt samvete. Han tänkte det här går åt helvete. Inte kan väl snälla Jan Banan sitta inne för svanmord. Så det första han gjorde var att köpa sig en ford. Ända till Afrika han drog. Men där var det hetare än vad han förstod, varför drog jag inte till Arjeplog? Han vande sig vid hettan och levde ganska lycklig i Afrika den där Jan Banan. Tills han mötte ännu en svan...

Fia: Men herrugud ska det aldrig bli nog!? Ännu en jävel och jag som trodde han dog!? Här krävs det list som aldrig förr och han gick och knackade på närmsta dörr. Ut kommer talibanen med magen och fasanen, Jaha rö, dags att ta i med hårdhandskarna! Jag kastar först tärningarna... De visar att det sitter en liten eskimå på din stortå. Eskimån har alla svar herr Banan, på hur du ska bli av med denne nästa jävel till svan...

Anna: Jaha då din lilla eskimå, nu kräver jag att du ska visa mig hur jag ska bli av med jävel nummer två. Eskimån föreslår detta. Att du ska locka svanen där du känner mest hetta. Jan lockar svanen med bananen och tar honom till öken. Där ska han få törsta ihjäl och äntligen få joina ett gäng andra svanspöken. Sagt och gjort och Jan på tillbakavägen gick och log. Men då hände något så han fick nog. Han hamnade emellan en elefant och antilop ikläm. Då bestämde han sig - nu drar jag hem.

Fia: Nöjd och väl hemma såg han sig i spegeln och upptäckte en helvetes blemma. Kul att ha en vulkan i fejset. Det är nog det snyggaste en gay sett. Då kom Jan Banans spralliga morsa in. Hahaha du ser ju ut som ett prickig-korvskinn! Vilken schysst morsa man har, inte undra på att farsan föredrog att byta upp sig till en karl. Nä sa morsan jag ska muntra upp dig, kolla här så ska du få se en läcker grej...

Anna: Här har jag en vacker bild på en svan, det är väl en snygg grej? Men du då morsan, tvätta fötterna. Stanken når ända till myrorna vid ekrötterna. För o inte tala om din armsvett. Det är inte så jävla hett...


Det är inte så att vi blir allt för uttråkade av att umgås så mycket;) Ikväll är det utgång som står på schemat!


RSS 2.0