31/10-2010

Oj oj vilken helg det har varit. Jag är fortfarande helt skakis och känner inte alls för att ge mig ner i tunnebanan imorgon när jag ska till jobbet. Jag kan bara föreställa mig hur stackars bella känner. Sånt här lämnar spår som aldrig försvinner. Usch, jag vet inte vad jag ska säga.

Ikväll har vi sett filmen mamma mia när det inte blev nån musikal i fredags. En riktig "måbrafilm". Det behövs!

30/10-2010

Det blev inte alls mamma mia igårkväll. När vi stod o väntade på Bella vid jernbanetorget så dök hon upp ledsen och helt blodig i ansiktet. Stackarn hade blivit nedslagen och rånad på sin väska vid T-banan. Klockan var bara halv 9. Det finns folk till allt. HUR kan man bara få för sig att göra så mot en annan människa? Vart är världen på väg?
Jag säger bara det. Gå aldrig aldrig ensamma någon stans.

Stackars Bells.

29/10-2010

Ikväll ska jag, Bella, Susanna och hennes syster gå på Mamma mia! Har verkligen velat se musikalen! Så det blir trevligt.


27/10-2010

x-factor

26/10-2010

Jag har haft en toppenhelg hemma. Större delen av helgen har jag spenderat med Fia! I lördags kväll blev det mysig middag hemma på Tallstigen med mor o far. Sen drog vi till Västervik i söndags för att se om lager 157 hade något att bjuda på. Då ingen av oss tidigare hade varit där hade vi ju ingen aning om vart det låg. Vi åkte in till centrum i hopp om att hitta någon att fråga om hjälp. Men att leta efter folk i Västervik en söndag på hösten är ungefär som att leta efter en sandstrand i antarktis. Typ. Vi hittade iallafall en tjej i en godisbutik som var så snäll och berättade vart det låg:) Och vi båda var positivt överraskade över outleten. En hel del shopping blev det!

Nästa gång jag kommer hem så blir det förhoppningsvis några fler dagar. Ska höra med min chef om jag kan få lite ledig i några dagar.

lite nytt



your heart is free.. have the courage to follow it.



21/10-2010

Ni vet säkert redan att jag har planer på att åka hem till jul. Alltså inte bara för att fira jul, utan hem för att inte åka tillbaka hit. Jag är ju inte den som brukar längta hem. Inte såhär. Men nu är det iallafall bestämt. Pratade med chefen för några dagar sedan och berättade hur jag kände. Och hon förstod, så det var inga problem alls. Jag har mina tankar om vad jag ska göra efter jul. Men än är inget helt bestämt. Det blir mindre jobb och mer studier. Det har jag bestämt mig för.
Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Nu ska jag ta en runda på stan, sen blir det jobb till kvällen. Därefter måste jag packa. Kommer hem några dagar i helgen.


18/10-2010

I lördags fick jag något som gjorde mig så himla glad.

När jag kom hem från jobbet så fann jag ett paket från min vän Maria i Nottingham! Hon är helt underbar den tjejen. Jag skulle så gärna vilja åka dit och hälsa på snart. Men sanningen är den. Att jag tror fortfarande det kommer vara ett helvete att åka därifrån igen. Så vi väntar med det.. Ett tag till iallafall.



17/10-2010

Idag har jag inte gjort mycket alls. En riktig slöardag framför tvn. Igårkväll kom Sara som gick i våran klass på frisörskolan hit. Det blev en riktigt trevlig kväll!

Kollade på fredagens idolavsnitt idag. Blir man inte lite kär i den här gossen?

13/10-2010

melissa horn


11/10-2010

Back in Oslo. Tror helgen gav mig lite ny energi. I eftermiddag har jag varit på personalmöte på nya salongen! Guuud så himla fint det var. Och det verkar som om vi kommer att bli ett bra gäng som ska jobba ihop.


Tjusigt va?:)










10/10-2010

Mycket 10 idag tror jag! Jag har haft en toppenhelg hemma. Resan hit blev som sist, väldigt försenad. Men Frida var en ängel som hämtade mig vid tåget. Denna helg har varit lite lugnare, men ändå gått otroligt fort. Igår hade jag en heldag med Fia. Vi drog till Linköping på folkmusikfestival. Tokiga som vi är. Gud så trevligt det var! Det första vi gjorde var att testa på att dansa "bingsjöpolska". Det var en upplevelse måste jag säga. Massa snurr hit och dit, med ena foten och med andra foten och med båda fötterna. Yrt men fruktansvärt kul! Idag har jag träffat diverse underbara människor. Bla Martina och hennes lilla Lovelia. Den bebisen är nog den sötaste bebis jag sett. Man kan inte sluta titta på henne.

Imorgon är det personalmöte på Lambertseter kl 16.30. Så det blir att ge sig upp och åka till tåget i ottan. 




till er som kommenterade förra inlägget.

6/10-2010

Varför ska det snurra så mycket tankar i ens huvud för? Jag tror jag har hamnat i någon slags svacka. Ser knappt fram emot nånting alls. Det känns som om att jag har blivit en sån där tråkig typ som jag själv hatar. Och som sagt, saker och ting bara snurrar i huvudet på mig. Jag vet att allt kommer att kännas bra när som helst. Och jag kommer att plocka fram det där som jag egentligen har i bakhuvudet. Allt löser sig. Vänner, ni borde ju ha guldmedalj allihopa. Vad i hela friden skulle jag göra utan er?


Förresten, jag förstår inte ens varför ni läser min blogg? Tråkigare får man väl leta efter? Vilka är ni? Ni är ju ändå några stycken och förövrigt sjukt dåliga på att kommentera.

Nu ska jag laga soppa. Det tycker jag piggar upp lite sånna här kalla höstdagar.


4/10-2010

Vad härligt det är när man kommer hem från jobbet och så har rumskompisarna lagat världens godaste mat!

Potatisgratäng med...

Baconlindad fläskfillé och stekta kantareller och grönsaker!

:)

1/10-2010

Jag säger det igen. Fasen vad tiden går fort. Snart är det jul;)
Jag började dagen med en morgonpromenad. Skönt att komma ut o få lite frisk luft. Hittade en supermysig liten butik bara runt hörnet. Shoppade tom en del! Tänkte vara lite flitig och kanske jobba ett par timmar extra imorgon. Ska kolla om det finns tillräckligt att göra. Sen är det tänkt hattfest på kvällen hos Jessica. Jag kommer nog vara världens tråkigaste och stanna hemma. Har egentligen ingen bra anledning att inte gå. Men ibland kan det väl va så? För vet ni vad jag bara känner för. Att sitta hemma och sticka (ja ni läste rätt) och dricka chailatte.
Idag jobbar jag 14-21. Så bäst jag går o gör mig redo för en arbetsdag.


hej

min nya sysselsättning

morgonshoppingen resulterade i ett par nya örhängen!

RSS 2.0