24/1-2011

Hej vad tiden går.

Mycket har hänt sen sist. Fia och jag drog till Miami och hade allt ett äventyr. En elak lunginflammation gjorde att jag fick ligga på sjukhus i 4 dygn. Kan det bli mer tajmat? Vi gjorde det bästa av situationen och hade ändå rätt trevligt där på rummet. Men en helt underbar vecka fick vi utanför sjukhusdörrarna. Jag ska tillbaka till Miami, det är ett som är säkert. Så himla cool stad! (nåt annat coolt är att vi tatuerade oss på miami ink!)

Nu är jag iaf hemma och ganska stilla numera. Jag fördriver dagarna för det mesta med plugg och stall! Känner mig fortfarande lite sliten så jag tar det lugnt och tycker att livet är rätt okej:)

Får se hur flitig jag kommer vara med denna så kallade blogg.

lite gott och blandat från resan

1/1-2011

Jag tror jag börjar få resfeber! Men jag känner att jag har kontroll över läget. Idag började jag packa och förbereda allt som ska med. Imorgon blir det troligtvis en sväng till stan för att inhandla det sista!
Det blev en lugn nyår för mig igår. Jag höll mig nykter och körde. Men det var en trevlig kväll hos Sofia i Hälla. Vi hade fixat uppdrag som alla skulle göra under kvällen. Jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig när Hannes emellanåt lyfte på mattorna för att leta fynd. Herregud så kul!

På eftermiddagen idag har jag varit i stallet. Jag har verkligen saknad de här gamla tokarna!


RSS 2.0