31/8-09

Nu är allt betalt och klart inför Englandsresan! Känns så himla skönt. Nu är det bara att vänta på att tiden ska gå. Exakt tre veckor kvar idag. Jag gissar att tiden kommer springa iväg. I helgen blir det att flytta ut ur lägenheten. Jag har verkligen trivts skitbra där, men det känns ändå helt okej :) Fast flytta är ju aldrig roligt. Packa och kånka och springa i massa trappor upp och ner. Gosh. Skönt när det är klart!

Igår var jag med om en händelse som jag gärna slipper i framtiden.. Insekter av alla slag är bland det värsta jag vet. Igår när jag låg på våran kökssoffa hemma i Gusum och pratade med mamma så fick hon helt plötsligt väääldigt stora ögon. Hon stirrade precis ovanför mitt huvud. Jag bokstavligen flyger upp ur soffan. För vet ni vad som sitter där? Jo, där sitter jordens största vårtbitare. Yeak.


ingen trevlig varelse


I eftermiddag ska jag hälsa på ett par äldre släktingar i Linköping. Det var några år sedan så det ska bli trevligt:) Nu ska jag ringa det dagliga samtalet till Frida. Hon måste vara uttråkad...knasbild från gbg


Hejhej


Blogg

Då var det dags att skriva första inlägget i min nya blogg. Till att börja med så var det inte det lättaste att hitta en bloggadress som passade bra. Jag råkar vara född med troligtvis ett av sveriges vanligaste namn. Så, det blev Anna med 4 "n". Lite rörigt, menmen. Så fick det bli! Anledningen till att jag faktiskt skaffar en blogg är att jag och min kära vän Sofia ska åka till England i höst. Tyckte att det var ett bra sätt för nära och kära att hålla lite koll på oss utan massa dyra telefonsamtal! Först var tanken att vi skulle åka till London. Men efter lite velande fram och tillbaka så beslutade vi oss för att tillbringa hösten i Nottingham. Vi har hört att det ska vara en trevlig stad för ungdomar, och det verkar inte heller vara alltför svårt att få tag i jobb. Men man vet ju aldrig. Vi hoppas iaf på att ryktet stämmer;)

Vi bokade flyg i torsdags. Så vi drar den 21e september. Gud vad jag längtar! Idag ska vi fixa det sista med betalningen till de som vi ska bo hos. Det är faktiskt lite speciellt när det gäller boendet.. Vi ska bo hos två homosexuella killar med 4 hundar. Spännande va? Eftersom vi har skämtat lite om "klosterliv i England" så passar det väl skitbra! :P Sen är det ju ett litet plus med att en av dem är frisör...;)

Nu ska jag nog ta mig en promenad innan det är dags att åka mot Gusum.

Hej.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0