29/11-09

Aven idag blev jag inringd av jobbet for att en tjej inte dok upp. For mig var det ju bra iaf:) Idag jobbade jag bara med Nik. Det var lugnt anda till sista timmen da alla helt plotsligt bestamde sig for att besoka oss. Men som sagt, battre sent an aldrig. Idag iallafall. De kvallar jag har varit sjalv pa caffeet har jag hoppats som tusan att ingen ska komma in sista timmen. Da har man redan borjat att gora rent allt och man ar nastan klar med allt vad som ska goras innan stangning. Det absolut varsta som finns just da ar om det kommer in en manniska och bestaller en "full english breakfast". Pa med grillarna igen bara. Usch, nej det ar inte kul.
Idag har iallafall Nik roat sig med att saga att jag ar ett lingonberry. I brist pa annat sa kontrar jag med mango;D

Ni ska veta hur underbara de verkligen ar pa pumkin. De kampar verkligen for att vi ska stanna kvar. Efter jobbet sa ringde Nik mig och fragade om jag trodde att min van skulle andra sig angaende att aka hem om de kunde erbjuda henne nagra dagars arbete i veckan. Han skulle aven kolla mojligheterna att ge mig ett heltidsjobb om jag vore intresserad. Aaah, fy. Detta ar inte kul. Nik kunde aven via hans fru fixa ett frisorjobb. (Det kunde han ju fatt sagt ifran borjan var ju da min forsta tanke:p) Men, hur det an ar. Jobb eller inte, vi kommer att aka hem. Det har jag forsokt att forklara for honom idag.
Fia ska inte ga pa dejt, jag ska inte bli inlast i en kallare och vara pass ska inte eldas upp!
Home sweet home. Det ar ju faktiskt sa. Men nu ska jag njuta och ta vara pa dessa tva veckor som faktiskt aterstar!


suddig bild fran 30arsfesten. Fia och jag testar chokladfontanen!

27/11-09

Nu har det jobbats några dagar här. Igår ringde chefen och väckte mig kl 8 och frågade om jag kunde komma och jobba så snabbt som möjligt för Mel hade blivit sjuk. Så igår blev det jobb hela dagen. Även idag fick jag rycka in för att Mel inte kände sig riktigt kry än. För att vara en fredag så har det varit riktigt lugnt på jobbet idag. Men vi ser till att fördriva tiden ändå. Matt, en kille på jobbet har idag bokstavligt talat varit helt galen:P Blev ganska många skrattanfall under loppet av 6 timmar. 
Så har jag ju släppt bomben att vi "troligtvis" kommer att åka hem. Jag skyller ju på att Sofia har hemlängtan. Nik trodde att hon skulle tycka att allt kändes mycket bättre bara om en vecka. Han sa att det brukar vara så. Att hemlängtan börjar komma på riktigt efter ungefär tre månader. För det visste ju han så mycket som han hade varit ute och rest:p Idag kom dom också på den brilljanta idén att vi skulle ordna en date mellan Fia och Matt (dem gör verkligen allt för att hjälpa till). Hon kan ju bli kär i Matt för dåå kommer hon inte vilja åka hem! Om det ändå vore så. Det är skitjobbigt att inte kunna säga hur det egentligen är. Att vi hela tiden har vetat om att vi kommer att åka hem för gott i mitten av december.

Ikväll är tanken att det ska bli utgång. Fia blev precis inringd av jobbet så får se när hon är klar ikväll:)


slänger in en bild på sötaste cody:)


shopping o 30årsfirande

Vi har ägnat hela denna eftermiddag på stan. Vi Har fyndat en hel del. Mest julklappar, men jag hittade även två snygga klänningar på pink. :) Helt otroligt så mycket snyggt det finns. Men vi sparar den stora shoppingen till sista veckan!

Som jag nämnde så var det 30-års fest här i lördags. Vi var ca 20 pers. En liten fest enligt Windy som i vanliga fall brukar ha fester med ca 50 gäster. Förstår inte hur alla får plats! Större delen av kvällen satt vi faktiskt utomhus vid en liten brasa som Windy hade fixat. Jag som satt närmast elden fick vara med om x antal saunamoments. Men mysigt, det var det:) Dessutom dök två grannar upp helt plötsligt. Lite konstigt att vi missat dem! En av dem, John har Windy berättat lite om. Första gången han träffade honom var just på en fest här i huset. Windy som var nyinflyttat tyckte att det kunde vara trevligt att bjuda de närmsta grannarna. Tre var dem som dök upp. Bla den här John som verkade lite blyg.. Helt plötsligt försvann han och Windy frågade de andra vart han hade tagit vägen. De berättade att han hade en rolig stund för tillfället. W skakade på huvudet och tänkte inte mer på det då det helt plötsligt ringde på dörren. Utanför stod en lång, smal,och riktigt lättklädd dam. Damen presenterade sig som Bambi och visade sig efter en stund vara just den blyga John. Lite komiskt är det ändå att vi bor med två bögar och har en transvistit i dörren bredvid^^
Dessutom är det inte längre bara hundar och höns i hushållet. Vi har fyra baby-ducks i tvrummet! Alltså fyra små bebisankor. Såå sjuuukt jäkla söta är dom! Bara en vecka gamla:)


Vi var även på Fias jobb idag för för hon skulle fixa med några bankuppgifter. Efteråt stog vi och snackade lite med en av cheferna. Han frågar om det är vi som bor ihop och sådär.. Fia : "Ja, det stämmer. Men Anna har riktig hemlängtan just nu, som vi måste försöka göra något åt"
Just det, hemlängtan var det ja! Preciis. Vi har nämligen bestämt att vi ska skylla på varandra när det är dags att åka hem. Våra arbetsplatser vet ju inte om att vi ska åka om tre veckor. Hade vi berättat det från början så hade vi säkert inte fått något jobb. Så på mitt jobb tror folk att Fia vantrivs något enormt och är arbetslös:)
I veckan måste jag prata med dem på jobbet så det inte blir helt kris när jag försvinner. Fyyyyy säger jag. Uch, jag kommer nog inte kunna hålla tårarna tillbaka. Jag jobbar verkligen med helt underbara människor så man kommer känna sig som en skit.

Nu ska jag slänga mig i soffan och hoppas på att x factor går i repris ikväll!

 - vi bestämde oss för att träna hundarna en dag. Vi lyckades till slut att få alla ligga ner samtidigt!:D
  -Är dom inte bara föör underbara?
    - utgång på G
     - lite 30-års firande som innehöll bla vedsågning!
  
Jag säger bara en sak, kärlek!


23/11-09

Det var ju 30-års fest här i lördags. Måste säga att det var riktigt riktigt trevlig. Vi hade nattklubb i köket, med massa coola lampor och Mike hade tagit fram sina dj grejer. Det dunkades musik till kl 7 på morgonen så vi hoppas att inte grannarna är allt för sura.
Bilder och mer detaljer kommer så småningom!

Nu ska vi till stan o shoppa julklappar.

tjo


minipigs

Hittade precis det här klippet. Djuret som Windy o Mike har varit så fascinerade över verkar vara det nya husdjuret framöver;)

18/11-09

Idag har jag blivit frisserad! :)skönaste Windy;)
Fia fick jobbet på Bella Italia!! Woho!:) Även Daniel har fått nytt jobb så nu är vi alla arbetande i huset igen!

16/11-09

Sitter nu här med en gosig ted i knät. Så lite halvbökigt att skriva för tillfället.
Men men. Väntar nu på att W&M ska anlända från Barcelona. De verkar ha haft riktigt varmt och skönt. 28c. Låter inte helt fel det. De har säkert hunnit blivit solbrända också, så att man själv känner sig som liket! :P

Nej, men det ska bli skönt att få hem dem faktiskt. Har lärt mig denna helg att jag inte ska bli hundägare till 4 hundar. Dem är verkligen hur härliga som helst alla hundar. Men det finns ju som sagt nackdelar. Både här hemma när de bråkar om matskålarna och ibland är överallt så det känns som om man har minst 40 hundar i huset, och när man är ute och går. Som i morse när vi var väldigt nöjda efter att alla hundar hade gjort ifrån sig och vi varit duktiga och plockat upp. Ja då sätter sig Jess mitt på en gångbro och gör ifrån sig ganska rejält(mer än vanligt). Verkligen mitt på en gångbro. Woho, bra Jess. Synd bara att vi inte hade kvar några påsar. Hur pinsamt som helst, men det var bara att kila vidare i en jädra fart och låtsas som om det regnade. Nästa gång ska vi ta med reservpåsar.
Idag är Fia och provjobbar på en restaurang. Slutar inte förrän 11 ikväll. Jag hoppas verkligen att hon får det där jobbet! Men känner jag Fia med flax rätt så är det nog inga problem..

Jag berättade ju om händelsen då våra jackor blev stulna. I torsdags höll det på att hända igen! Har folk inte egna jackor i det här landet? När vi precis kommit till favorithaket Brownes så gick vi in på toan typ 2 min. Innan tänkte vi att eftersom det inte fungerade så bra att gömma jackorna så hänger vi dom här väldigt centralt på en stol. När vi kommer ut så slänger jag en blick mot stolen och upptäcker att min jacka har fått fötter igen!! Fias var kvar som tur var. Men jag tänkte att människan den här gången inte kunde ha hunnit så långt. Så jag springer ut och tittar mig om lite medans Fia kollar och hör efter där inne. När jag kommer in igen utan resultat så kollar jag bara lite snabbt ut genom fönstret. Då ser jag en kille som har min jacka på sig!! Fia och jag går ut och går direkt fram till killen. (Allvarligt talat så har jag nog aldrig varit så arg). Jag ber honom att ta av sig jackan, men han är väldigt bestämt på att det är hans jacka. Såg rätt fånigt ut måste jag säga, det var ju ändå en tjejjacka och ganska många storlekar för liten..:P Men tillslut fick jag min jacka och dörrvakten sa att människan inte skulle få komma in på Brownes igen. Shit..

     - tummen upp for Notts


<3


foresten vi har blivit kara!

15 /11-09

Nu har vi precis kommit hem efter en promenad med hundarna. An sa lange gar det bra att ta han om de sma liven. Imorgon kommer grabbsen hem. Det har varit riktigt tomt har tycker vi allt..

Har tagit massa mer bilder, men de kommer later.
Nu ska vi in till stan o ta ett glas.

Kul att ni fortfarande hanger med mig har i bloggen trots dalig uppdatering:)


11/11-09

Fasen vad tiden går. Imorgon är det två veckor sedan vi åkte hem på besök. Helt otroligt. Jag hoppas att de följande 5-6 veckorna kommer gå liite långsammare:)

Vi började denna dag med att göra scones! Jag måste säga att vi är ett väldigt bra team vad gäller bakning och matlagning. Jag har nog aldrig bakat eller lagat så mycket god mat som vi har gjort här. Windy och Mike är rätt imponerade;)

Igår var vi och storhandlade. W körde oss till ASDA. Han berättade på vägen att han aldrig hade skjutsat på några andra inneboende. Så..vi känner oss faktiskt lite bortskämda emellanåt.. :) Lite roligt var det när vi skulle hoppa in i bilen. Jag mitt pucko ställer mig på höger sida (precis som man gör i sverige) för att hoppa in på passagerarplatsen. Windy ställer sig brevid och tittar lite undrande på mig "vill du köra?". Oj då! Ratten sitter fortfarande på vänster sida. "Eh, nej för tusan inte på fel sida av vägen, aldrig i livet"!

I helgen så ska vi göra våra kära grabbar en stor tjänst. De ska till Barcelona torsd-månd, så vi ska ta hand om alla 4 hundar + hönsen. Det är bara att hoppas att alla djur (och vi) är vid liv på måndag! Det ska nog gå bra. Men eftersom att jag jobbar kväll torsdag och fredag så ska Preston komma och hjälpa Fia att rasta hundarna på kvällen. Hon kände att det kan bli liiite jobbigt att ta ut alla 4 på en gång. Vilket jag förstår..

Förresten Nik på jobbet fick tag i Lingon! Han hade varit på IKEA och fyndat. :)

Lite bilder från bonfire
- liiite större än vårat valborgsfirande..
 -jag, windy o preston
-W i ett nötskal!
 -preston, W o Fialotta
 -riktigt fint fyrverkeri
- Fia, jag och barnen åkte karusell;)

8/11-09

Oj, vad dålig jag är på att uppdatera. Men det blir liksom inte av att man sitter så mycket vid datorn. Nu har jag fått jobba en hel del. Vilket är hur kul som helst. Jag hade inte kunnat trivas bättre på jobbet faktiskt. Alla är så himla underbara:) Härom dagen så frågade chefen Nick om jag kunde något om svensk mat. Det kan man ju litegrand om iaf såklart. Han frågade om jag kunde göra köttbullar vilket är bland det första man tänkter på när det gäller svensk mat. "eeh, jo visst. Det kan jag väl." Fia och jag gjorde ju iaf väldigt lyckade köttbullar häromdagen, så det ska nog inte vara några problem! Så igår minnsan så stod jag i köket och rullade köttbullar. Jag måste erkänna att Nick såg ganska nöjd ut när han fick provsmaka :) Nu återstår bara att hitta lingon, vilket verkar vara näst intill omöjligt. Det är verkligen svenskt har vi insett. Vi har varit i x antal butiker och frågat efter "lingon berry" och överallt ser folk ut som frågetecken. Någon hade visst hört talas om det och frågade om det var sånt där man fick på IKEA.. Hm, jaja det ska bli väldigt intressant att se om Nick eller rättare sagt, hans fru lyckas hitta dessa bär:)

I torsdags var det ju bonfire här. Här snackar vi valborg men 1000 gånger större. Fy sjutton vad folk det var. Ändå var det eldar lite här och var i staden, men den vi besökte var nog den största. Det var ett skitstort nöjesfält med massa karuseller och kioskar där man kunde köpa toffeeapple och lotter. Vi kikade på fyrverkeriet och sedan tog vi oss två åkturer. Windy och Preston gjorde oss sällskap i den sista. Vi avslutade en jättelyckad kväll på Brownes:)

Fia med flax är tillbaka iallafall. Hon blev ju tråkigt nog av med jobbet nyligen då Cafe Latino var tvungna att stänga efter massa strul med förra ägarna. Hennes arbetslösdepression blev inte lång. Visserligen tycker jag damen har varit på väldigt bra humör och hållit sig väldigt sysselsatt. Men imorgon ska hon på jobbintervju. Redan! Det är väldigt många som är ute och söker jobb så det är helt otroligt bra. Så imorgon blir det att hålla tummarna för Fialotta.

Nu ska vi värma en sopp i koppen och sätta oss i soffan med vårat fluffiga täcke.
Datorn har bestämt sig för att strejka ikväll så bilder kommer en annan dag:)
På återseende.

/Anna


tillbaka

Som sagt, nu är vi tillbaka. Även att håret redan vant sig vid Nottinghamvattnet och blivit svinto/dreads, och att typ inget har gått våran väg sen vi kom hit igen, trots att det är svinkallt inomhus och att Fia tyvärr fått beskedet att cafféet där hon har jobbat inte kommer att öppnas igen så känns det riktigt bra att vara tillbaka! Så himla roligt att träffa grabbsen igen och fortsätta med jobbet på Hungry Pumpkin. Vi hade med oss lite presenter till Windy&Mike. En bild på en minigris och en grytvante med älgar. Varför just minigris är för att av någon anledning så har detta djur varit ett samtalsämne flera gånger. Mest för att de tycker att ordet är rätt kul och att de aldrig hört talas om minigrisar (minipig).

Helgen i Sverige har varit väldigt bra. Kändes kul att träffa alla underbara vänner och familjen. Riktigt roligt att vara tillbaka på saongen också! Få träffa Pia och jobba med saxen igen:)
Men samtidigt var det rätt lagom med 4 dagar hemma. Helt otroligt så snabbt det känns som "vardag" ändå.

Nu ikväll så ska vi till Jam Café. Kände för att vara sociala men ändå ha en väldigt lugn kväll. Imorgon är det "bonfire". Lite liknande så som vi firar valborg. Då ska vi med W&M och lite kompisar till dem och kolla in brasan och fyrverkerierna.

Bäst jag blir social med Fia nu. Hon sitter och klappar Cody samtidigt som hon klagar över att han lukar "gojsegeggamoj"..

Förresten, dagens ord: fyllekorv


Lite bilder från hemresan och gårdagens härliga promenad med Windy, Daniel och hundarna.

3/11-09

Nu är vi tillbaka! Känns jättebra måste jag säga. Kommer bilder och bättre uppdatering imorgon! Är fortfarande helt slut efter hemresan. Tänk att det tar en hel dag att komma fram fast det är så "nära".


Frida och jag från halloween 08. Två "fees" ;)

RSS 2.0