31/8-2010

När jag var i Notts så kände jag efter några månader sådär att det var något där hemma som jag saknade ganska mycket. Något som är väldigt självklart hemma men inte när man befinner sig någon annan stans. Nämligen spelandet. Jag har ju spelat fiol sedan jag gick i fyran. Periodvis inte alls haft någon motivation. I Notts slutade det ju faktiskt med att jag lånade en fiol av arbetskamraten Matt (den som jag senare köpte). Men nu tog jag mig faktiskt i kragen och bestämde mig för den ska hiiit. Tänk vilket bra tidsfördriv. Så nu när det kom ett lass hemifrån i helgen så var även felan med. Har lova mina housemates att jag inte ska föra oväsen när de är hemma;)
Undrar jag hur länge man kommer vara såhär motiverad.. Det får vi se! ;)


31/8-2010

Första dagen på en ny arbetsvecka. Det känns bra. Jag är så himla glad att jag fick jobbet på auster för jag trivs såå bra! Och idag känner jag mig lite klokare vad gäller våra produkter. Oj vad jag ska sälja Redkenprodukter nu;)
Timmarna som gäller idag är 13-20. Sen ska jag hem och bestämma mig för om jag ska hem den 10e eller inte.


Bella och jag fixade ju lite i lägenheten igår. Snor ett par bilder av henne så får ni se.


när vi var klara och hade varit och tränat blev det köttbullemiddag!

30/8-2010


30/8-2010

Tänk imorgon är det sista dagen i augusti. Hur fort gick inte den här sommaren? Jag börjar inse att det är faktiskt numera höst, solen skiner här idag och det ser ut som vilken härlig sommardag som helst.. Men väl ute är det bara ca 10 grader och solen värmer inte mycket alls längre. Denna dag började tidigt. 07.00 ringde klockan. Klockan 8 skulle jag nämligen möta jobbarkompisen Camilla vid trikken och åka på Redken-kurs. Vi hade inte riktigt koll på vart vi skulle. Har fått lite hjälp av Bella som varit där en gång tidigare. Hur som helst.. Vi irrade runt en timma innan vi till slut hittade fram till Loreals studio som låg mitt i vad som såg ut som ett industriområde. Tur att vi hade gott om tid på oss för vi hade endast fem minuter till godo när vi kom fram. Det var en riktigt bra kurs och vi fick göra dunderinpackningar på varandra och vi fick lyxiga produkter med oss hem!

Nu har Bells och jag storstädat och fixat med alla grejer som föräldrarna kom med i helgen! Det var allt ett rejält lass!

Har hamnat i någon "tänkarperiod".. Jag gör det ibland. Funderar över saker som inte alls spelar någon roll just nu. Framtiden. Men den finns ju alltid där! Det går ju inte att komma ifrån. Jag försöker säga till mig själv att " ta det lugnt och tänk lite mer i nuet". Fast det är saker som jag måste ta tag i nu för att jag så småningom ska kunna komma dit jag vill. Och den här gången är jag säker. Jag trodde aldrig själv att jag skulle säga det. Men jag ska studera. Vet inte riktigt när än, men jag vet till vad! Och det är väl en bra början?

slänger upp en bild på något, eller några som också finns i tankarna rätt ofta.

26/8-2010

Nu har vi förberett med mat tills morgondagens middag. Då får vi besök av mina föräldrar. När vi var klara med maträtten så hade vi ca 100 överblivna brödkanter. Kändes lite onödigt att slänga dem så det blir att baka krutonger. Inte varje dag man gör det. Vad tror ni vi ska bjuda på imorgon?


23/8-2010

Har lite panik för tillfället. Det är så jäkla mycket som jag vill göra och allt kostar pengar! Det är det värsta med att flytta och börja på nytt jobb. Det dröjer längre tills nästa lön.
Nu är nästa hemresa bokad. Den 24e kommer jag hem och stannar i tre dagar. Då är nämligen Sivan, och Martin från Notts på besök! Ska bli så kul att träffa dem!!

Bella och jag ser bullar överallt. Det blir till att baka snart!

Lite pics från i lördags

22/8-2010

Jag är helt slut. Och imorgon är det dags för jobb igen. Men jag börjar inte förrän 13 så det är ok:) Det blev riktigt party igår. Konserten var gryym! Sen gick vi hem till jobbarkompisen Jessica och hade bokstavligt talat fest.
Idag har jag inte gjort mycket alls, låg och sov i solen på förmiddagen. Så himla skönt. Jag är inte färdig med sommaren än! Det skulle va så skönt o åka iväg en vecka till solen i höst. Värt att tänkas på...


20/8-2010

Idag började jag dagen med ett spinningpass med Susanna och Bella. Så himla skönt att börja träna lite, det var åår sen. Nu när man jobbar så mycket så känns det i kroppen, speciellt o axlarna. Så nu tänkte jag att jag ska ta tag i att röra lite mer på mig. Jag vet att det hjälper. Nu känns det som om man har kommit in i jobbet. Det är fortfarande rätt bökigt med kassan och att lära sig datorn. När receptionisten visar hur man ska göra för att tex boka in en kund så tar det tre sekunder. Det stör mig att jag måste be om hjälp typ varje gång. Aja, men man lär sig så. småningom.
Det värsta är ju ändå att svara i telefonen, försöker så gott jag kan att hålla mig undan från receptionen så jag inte måste. Ni vet, de har ju lite roliga namn här.. Jens-Viktor,  Klas-Rogert, Stig-Torborg. Hjälp!

Nu ska jag vila i några minuter innan jag beger mig mot jobbet. Timmarna som gäller idag är 14-21.
Imorgon ska vi på Melissa Horn och Lars Winnerbäck! Igen, jag vet. Det var så himla bra i västervik så det är värt att gå två gånger.


18/8-2010

Ja denna dag är allt en dag att komma ihåg. För min älskade vän Martina har fått en liten tjej. En liten Lovelia har nu kommit till världen.

Jag är så glad för eran skull och kan knappt vänta tills man får se det lilla underverket!


17/8-2010

Bella och jag satte oss nyss framför tvn för att kolla på allsång på skansen. Det är ju sista programmet och allt. Men hörrni, fy tusan vilket pensionärsprogram. Till och med Måns Zelmerlöw står och sjunger opera.

oj nu kommer uggla, då kanske det händer nåt.

16/8-2010

Dålig uppdatering, yes jag vet. Men det har varit fullt upp hela helgen. Det har varit underbart att ha Fia här på besök. Vi har hunnit med en hel del. Bland annat shopping ( tom fyndat, det är inte varje dag man gör det här i Norge), lagat mycket god mat, en hel del party och såklart så hade vi mycket att prata om när vi inte setts på över en månad. Nu längtar jag till damen flyttar till Gbg, då kan vi ses hur mycket som helst!

Idag har Bella och jag storstädat och varit på IKEA. Lägger upp lite bilder på vad vi har köpt:)

Nu ska det lagas tacos och sen blir det filmmys!

En vas med blommor värmeljus blockljus matta blomma -

bjuder även på två bilder från helgen

11/8-2010

Idag slutade jag kl 17. Gick en sväng på nya storo köpcenter direkt efter jobbet. Det är så jääkla stooort! Massa öppningserbjudanden är det nu också. Tror att det blir att gå en sväng där med Fialotta i helgen!
Nu vankas det mat. Sill och potatis står det på matsedeln idag:)

piffade upp köket med en duk och lite ljus, tjusigt va?

10/8-2010

Har gjort två försök att poppa popkorn här. Första gången blev dom svarta. Andra gången var vi för fega och 5 av 100000 poppkorn blev poppade. Nån som vet hur man poppar i kastrull?


10/8-2010

Har inte så mycket att skriva idag. Allt är bra här och jag jobbar som vanligt:) 
Imorgon är det invigning av nya storo köpcenter. Så då lär det nog vara fullt upp på
jobbet:)
Nu ska jag krypa till kojs.

Förresten Fia har bokat nu så nu är det heelt säkert att hon kommer hit på torsdag!
Gud vad jag längtar!

Godnatt



As you go through life you'll see
There is so much that we
Don't understand

And the only thing we know
Is things don't always go
The way we planned


8/8-2010

Idag har det vart riktig sommar här! Vi har varit ute på havet med Isa och Björn Emil större delen av dagen. Helt underbart! Lite lagom sådär att ligga o guppa på en båt idag efter gårdagens party. Dock tycker både Bella och jag att det känns som om man är ute och åker båt fortfarande.. :P

Nu sitter jag i soffan med en chailatte och kollar igenom helgens bilder. Imorgon är det jobb igen. Då är det timmarna 13-20 som gäller.

mina roomies




Nu pratade jag precis med min Fia där hemma. Och om jag har tuur så kommer hon hit på torsdag!!!!

6/8-2010

Nu väntar jag på att Bells ska komma hem, då ska vi färga hennes hår. Bruunt skare bli! Sen ska jag laga mat och fixa matlådor. Idag jobbar jag 14-21, skönt att få hela förmiddagen ledig:) 


Nu blir det frulle.


5/8-2010

Ohoj. Dagarna bara springer iväg! Jag trivs så jääkla bra på jobbet. Alla är riktigt trevliga och det är mycket att göra hela tiden. Idag fick jag nya saxar och hårfön. Det gillas.
Nu har jag ganska nyligen kommit hem och har inte så mycket mer planer idag. Imorse hann vi förövrigt med att fixa norskt personnummer och skattekort till mig. Vilken skillnad det var här i jämförelse med England. Då tog det ju tre veckor innan vi ens fick komma på möte för att ordna alla dessa grejer, och efter det fick vi vänta ytterligare två veckor innan det förbannade national insurance kortet kom på posten. Idag fyllde jag i 2 blanketter och visade mitt pass. Klart!

På lördag ska vi ha shoknytis här. Visst låter det mysigt? Därefter blir det utgång på lökka!

Har tömt kameran på lite bilder. Bjussar på några somriga bilder från när Maria var och hälsade på:)

4/8-2010

Ikväll har vi haft myskväll. Vi lagade champinjonsoppa när vi kom hem från jobbet. Sen fixade vi lite här hemma. Bland annat satte upp min tv som har legat i kartongen i några veckor. Därefter tog vi varsin chailatte och tittade på america´s got talent.

Imorgon ska jag fixa ett norskt personnummer och ett skattekort. Jag har Bells med mig som gjort det förr!



Jonas och jag fick till slut upp sängen. Sen fixade vi en extra garderob. Smart va? 


Mys


3/8-2010

Godmorgon! Idag jobbar jag 13-20. Bells började vid 10. Nu väntar jag på att Jonas ska komma och hjälpa mig att skruva lite på min säng. Bella och jag höll på till kl tolv igårkväll. Sen gav vi upp. Rummet ser ut som ett kaos just nu. Vi tog ut heltäckningsmattan igår härifrån så då har vi flyttat runt på alla möbler.

Så här ser det ut just nu.


och jag.

2/8-2010

Jag har haft en toppendag på jobbet idag! Mår faktiskt något bättre också. Det var full fart direkt när jag kom, och sedan har det rullat på tills klockan blev fem och jag slutade för dagen. Fick mitt schema idag också. Jag är nöjd. Bella och jag kommer att vara lediga samma helger som tur är:) Alla arbetskamrater som jag träffat idag har varit supertrevliga. Men jag minns inte hälften av namnen på alla de som jag har hälsat på. Det är så jäkla många!!

Ett bra första intryck!

Check.

Nu ska jag laga middag tills min sambooo Bells kommer hem:)

1/8-2010

Jag skulle bara meddela att jag är på plats. Jag är helt slut efter resan plus att jag har blivit sjuk. Flyt!

Håll tummarna för att jag är frisk imorgon och att det går bra på min första dag på jobbet!:)




RSS 2.0