31/12-2010

Nu är jag hemma, och det känns så bra! Om 4 dagar åker jag och Fia till Miami. Rätt overkligt fortfarande måste jag säga..! Vilket år det har varit. Det mest händelserika året i hela mitt liv tror jag. I alla fall det mest känslosamma året.

födelsedagsfirande i Notts med världens bästa.


Windy fyllde 40 och det firades med fest med 70talstema.


En resa till Cambridge för att träffa mediumet Dennis McKenzie.


Det blev allt en resa..


En helt underbar resa till Skiathos blev det i maj! Efteråt blev det dock 4 dagar på sjukan..


Efter att vi lämnat Notts (vilket blev det svåraste jag gjort i hela mitt liv) kom grabbana och hälsade på oss hemma i Sverige!


Fias mormor och morfar firade guldbröllop, det överraskades med musik!


Bästa midsommar!


Min kollega Maria kom och hälsade på mig!


Vilket väder vi hade dessa dagar! Helt underbart.


Flytt till Oslo!!


Där blev det Winnerbäckkonsert!


Så fick min vän Martina en liten Lovelia!!Gott nytt år kära vänner!

20/12-2010

4 dagar kvar till julafton, och 3 dagar tills jag flyttar. Tiden har gått så otroligt fort. Igår var Helena och hennes pojkvän här och hämtade lite grejer som de ska ta med till Norrköping. Utan dem hade det blivit krångligt. Lite sådär halvjobbigt o släpa en 32" tv på tåget.. Helena är den jag kommer sakna mest från jobbet. Men vi kommer ses hemma! Och jag måste ju få se hennes lilla bebis som kommer i mars:) Det är ju helt otroligt att vi båda från Norrköping hamnade ute på lilla Lambertseter senter! Idag ska jag till banken och fixa lite grejer. Sen blir det jobb 14-21.

Vet ni en till sak? Imorgon är det exakt 2 veckor tills Fia o jag åker!! Har jag sagt att jag längtar??

10/12-2010

Igår hade vi en jättetrevlig kväll på centret! Det var jag, Brigit, Helena och 180 andra anställda på lambertseter. Det bjöds på supergod tapas.

Nu är allt packat och klart inför resan hem! Två resväskor som väger ca 100 kg var ska jag släpa hem. Önska mig lycka till. Jag hoppas att SJ ska hålla tiderna idag och inte spåra ur eller nåt liknande! 6 timmars tågresa är nog.

Ha en bra dag.

lambertseter senter.

9/12-2010

Annadagen. Grattis till alla Annor.

Jag har fått nog av vinter. Igår var det -22 när jag gick utanför dörren. Burr! Men nu har jag köpt nya vinterskor!
Riktig vinter-riktiga skor!


07/12-2010

Nu börjar det snart bli dags för sista hemresan innan det bär av hem för gott. I helgen ska jag nämligen på Lovelias dop! Så då blir det en snabbvisit hem och sen är det ju inte långt till jul! Jag älskar verkligen julen. Bästa högtiden på hela året. Tänkte bjuda på lite bilder från julmarknaden vi var på i söndags. Måste bara berätta först att jag fick 200:- i dricks idag!! Min haka trillade ner till backen i samma ögonblick.
5/12-2010

Nu är Bella tillbaka! Igår kollade vi på Thailandsbilderna. Så himla härliga bilder! Och jag blev ännu mer ressugen! Idag ska vi nog på julmarknad på aker brygge. Jag börjar få lite julkänsla nu!

Ha en bra andra advent:)


1/12-2010

Nu är det vinter även här! Snö och sviiinkallt. T-banan har varit inställd hela dagen så jag fick ta bussen imorse. Det gick ju det också. Men imorgon jobbar jag till 22 och kommer inte vara hemma före klockan tolv med buss och byten om inte T-banan går som den ska. Märkligt att det alltid blir en överraskning när första snön kommer.
Idag efter jobbet gick jag, Helena och Brigit på bio. Vi såg nya Harry Potter. Bra, men jag hatar att man inte kan se sista delen på en gång! Jag och Helena hade roligt åt vad de döpt karaktärerna till på norska. Ett exempel, Dumbledore som heter Humlesnurr. Ibland är det svårt att hålla sig för skratt.

Det är bara 5 veckor kvar tills vi åker! Fortfarande helt ofattbart!

RSS 2.0