31/7-2010

Nu har jag packat och det känns som om jag är redo för att bege mig mot Oslo! Nu är det minsann inte långt kvar. Kan inte fatta att jag åker imorgon och börjar jobba redan på måndag!:D
Nu ser jag fram emot imorgon kväll när jag väl är där och har lyckats släpa med mig min packning som väger ca ett ton. Och då är alla avsked över. Det är ju det värsta. Att man ska säga hej då till alla man tycker om här hemma.

Men på måndag, då äre nya tag på Auster Academy!


Tjaarrå


29/7-2010

Packning.. Vad ska med? Vad ska jag lämna här? Det är så jäkla tråkigt att packa. Och jag har inte ens börjat. Toppen anna. Alla dagar är uppbokade och jag förstår inte hur jag ska hinna med allt. Men det löser sig! Gud så skönt det ska bli när jag väl är på plats. Jag längtar till måndag kväll. Då kommer Bella tillbaka efter sin semester:)
Det bara snurrar i mitt huvud just nu. Godnatt!


Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på

28/7-2010

Det värsta som finns är att säga hej då till alla här hemma nu. Har redan börjat. Martina tog jag farväl av igår. Nästa gång jag ser henne har hon en liten bebis. Jag längtar nästan lika mycket som hon tror jag!:) Idag jobbade jag sista dagen på HårDesign. USCH vad det känns konstigt. Pia och jag var och åt lunch på söderköpings brunn. Jättemysigt och supergod mat! När jag sen gick hem nu ikväll så packade jag med mig mina saxar och tömde mitt arbetsbord. Då kan man inte hjälpa att tårarna bara kommer av sig självt.

Nu är jag ledig tills det är dags att åka på söndag. Alla dagar är redan uppbokade och så ska jag hinna med att packa nån gång också. Jag kan inte fatta hur fort juni och juli har gått. Helt plötsligt är det bara fyra dagar kvar tills jag flyttar. Men jag längtar tills jag väl är där!

Frida var min sista kund idag. Hon fick bli lite mer blond:)
27/7-2010

Otursdag. Jag säger bara det.

Jag längtar till Oslo.

25/7-2010

Nu var det visst ett tag sedan. Helgen när Maria var här var så himla rolig. Massa sol, bad och party blev det. Nu längtar jag tills hon kommer och hälsar på mig i Oslo! Och självklart tills Sofia och jag åker till Nottingham!!

Idag är det exakt en vecka tills jag flyttar till Oslo! :)
12/7-2010

Helgen blev visst mer händelserik än det var tänkt. Men det är jag glad för. Det blev karnebåtfestival i Valdemarsvik med Frida, Angelica, Lizette och Tim! Min inställning till Viken har nog även ändrats något efter helgen. Det kan vara rätt trevligt emellanåt;)
Denna vecka jobbar jag bara mån-onsd. På torsdag kommer nämligen Maria som jag jobbat med på Hungry Pumpkin och hälsar på!! Gud så kul det ska bli att se henne igen, jag längtar som en tok!!:D


8/7-2010

En dag kvar, sen är det helg och då ska jag ligga på bryggan och steeka. Kanske orkar anstränga mig och ta ett dopp mellan varven, men mycket mer blir det inte!


7/6-2010

Min Sofia, sambo och bästa vän lämnade landet i söndags och begav sig på nya äventyr genom europa för att inte komma hem förrän om en månad. Det innebär att vi inte kommer ses förrän i höst, troligtvis i Oslo nästa gång. Det är för mig en evighet, när vi har hängt ihop som ler och långhalm, helan och halvan i åtta månader. Det känns så jävla tomt rent utsagt. Men fy så roligt ändå att bara tuffa med tåg genom europa, se huur mycket som helst och bara ta en dag i taget i 30 dagar. Man blir ju ändå lite avis!

Det jag vill säga är iallafall att jag saknar dig Fialotta!


6/7-2010


4/7-2010

Det blev ännu en dag som sprenderades vid Yxningen idag. Det finns ingen annan stans i världen jag hellre skulle vilja vara när det är så underbart väder. Det är verkligen paradiset där ute. Jag åkte ut tidigt i morse och sedan dess har dagen bestått av sol, bad, sol, bad, fika med mor&far och morbror, umgåtts med Mats&Malin och mina underbara kusiner, lite mer sol och lite mer bad. Varför är det redan måndag imorgon för?


3/7-2010

Idag har Martina och jag haft en heldag vid Yxningen. Jag tog tillfället i akt och tog mitt första dopp för i år. Kallt var det ska ni veta. Ikväll är jag hemma i Gusum. Minns inte när jag hade en helg när jag inte var uppbokad på kvällarna. Mina föräldrar tror nog att jag har blivit galen när jag tar det så lugnt;) Men på nåt sätt tycker jag att det är jäkligt skönt att göra just ingenting. 

Min fina vän Martina med sin bebismage:)Ser ni min blåa kompis?Lovely

1/7-2010

Jag fick jobbet på Auster där jag var på intervju i tisdags! Känns kanon:) Så den 2e augusti jobbar jag min första dag. Det känns som om det kommer att bli bra detta!

Mina tankar är för tillfället på vift, jag hoppas att de kommer tillbaka där de ska vara snart.
Här kommer iaf lite bilder från oslo-visiten.

picknickmmvi drog en sväng till greklandoch akers brygge o köpte glass! : )Denna gången flög jag. Såå himla smidigt när det bara tar 30 min. Väldigt synd attt de ska sluta flyga från skavsta till oslo!!


RSS 2.0