25/3-10

Denna dag har jag hunnit med:
-jobb på pumpkin
-Chai på Nero
-tränat
-pratat med familjen
-middag med grabbs
-american idol med Kodi

Imorgon anländer ju Fias föräldrar. De ska vara här tills på måndag:) Mysigt ska det bli. Själv jobbar jag dock hela helgen. Men jag jobbar ju inte allt för sent som tur är!


Godnatt



24/3-10

Nästa helg är det dags för att fira Windy som fyller 40! Det ska tydligen bli ett stort party med 40-50 gäster. Och alla ska vara klädda i 70-tals kläder. Gissa hur Fia och jag ska komma?......

Sooooom...



Är det inte klockrent?

23/3-10

Nu sitter jag har i koket och ska snart ata middag med W&M. Mike lagar nan indisk mat. Blir sakert gott, de ar sa himla duktiga pa o laga mat dessa grabbar. Nagra "sauna-moments" skulle jag tro att det blir dock. De ar nog de enda engelsmannen som inte snalar med krydda. Alla ar bokstavligt talat livradda for salt i detta land..

Fia jobbar till stangning idag sa henne ser jag nog inte forran imorgon. I helgen far vi besok av hennes foraldrar sa da blir det manga kvallar ihop vilket ska bli jattemysigt:)
Har har ni market square. Hjulet som sattes upp till "nottingham night light" ar fortfarande kvar.

22/3-10

Nu är det faktiskt inte långt kvar till det bär av till Grekland och Skiathos! Endast 7 veckor återstår. Fy fasen så jäkla härligt det ska bli! Jag längtar till värmen, sol o bad, shoppingen och party med Fridut!
Men som sagt, innan allt detta härliga så ska jag överleva ett farväl.

Idag är jag ledig. Så otroligt skönt! Vi var ute i lördags så då blev det alldeles för lite sömn. Vilket visade sig igår kväll. Jag hade somnat i soffan och Mike kommer in och sätter sig. Jag vaknar då till och han frågar hur läget är. Och jag svarar på svenska att jag är trött. Han ser ut som ett frågetecken och jag förtydligar ännu en gång på svenska att jag är trött. "Tired?" frågar han. Aah just det så var det ja. Tired... Ibland blir man rädd för sig själv.

Nu har jag precis kommit in från en promenad med Kodi. Ska nog ta och knalla in till stan sen och sätta mig på Nero och läsa ut min bok.

Hoppas allt är bra med er där hemma!

hejhopp

här kommer bilder från i lördags. Och yes vi vet, skitstökigt på rummet. Vi ska gå med i facebookgruppen "Golv? Vi kallar det horisontell garderob".




18/3-10

Idag har det varit full fart på Pumpkin. Melv har varit på riktigt bushumör. En sån som han livar verkligen upp. Han sa att när hans mat blir känd här i Notts så ska han öppna en egen restaurang som ska heta Melanna. Pga av att vi nog har världens bästa teamwork. Sen försöker han brilljera på svenska emellanåt- "Tak sa myket" "schinksmorgos met ost". Jag är faktiskt ganska imponerad. Han jobbade i sverige på 70-talet i några månader och han kan faktiskt ganska många ord. Tjejerna tyckte det var smidigt när vi var på Pumpkin och hälsade på förra veckan. Kommer inte ihåg vem nu, men någon utbrast "Men gud så smidigt, här kan man ju prata svenska!"

Imorgon blir det jobb hela dagen på Stanley Adams och efter det så ska jag ut med Matt,Ash, och Maria och ta en drink:)

Nu har jag stulit lite bilder av Felicia som jag tänker bjuda på.
Förresten, jag saknar er redan tjejer! Tack så himla mycket för en otroligt rolig helg.


 
        


15/3-10

Nu har vi haft Felicia,Hanna,elin och Challe har i nagra dagar. Vi har hunnit med hur mycket som helst kanns det som. Mycket umgas, snack och skvaller, sen massa shopping och utgang saklart! Denna gang hamnade vi pa Gatecrasher vilket var en hojdare maste jag saga. Aaantligen ett utestalle med bra musik!
Saknar tjejerna redan. Det har varit saa himla roligt att ha dem har. Vantar spant pa alla bilder som tagits;)
Idag ar bade jag och Fia lediga (kors i taket). Fia gick precis in till stan, och dar blir det nog att motas upp senare for en chai. Nu ska jag bara ta't lugnt for det ar inte allt for manga timmar som man har sovit i helgen.
Foresten sa ska vi fa en ny rumskamrat har snart. Daniel ska flytta om en vecka. Skont tycker vi for han har blivit sa himla konstig. Vi tror han har blivit folkskygg for vi har inte sett honom sedan i januari. Sen snor han grejer med. Typ allt som star framme. Plus att vi misstanker att han anvander Fias tandborste. Lite halvkul sadar:S
tjing

10/3-10

Nu är det inte många timmar kvar tills tjejerna är här!
Imorgon bitti ska vi möta upp dem på tågstationen. Och sedan bär det av till Beauvale Road för Frulle. Sedan väntar massa annat skoooj:)



8/3-10

Känner att jag är lite dålig på att uppdatera. Men vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Det är vardag här och dagarna rullar på och vi jobbar mycket.
Nu längtar jag som tusan tills på torsdag när Hanna, Felicia, Challe och Elin kommer!! Det ska bli så himla kul att träffa er:)

Igår var Fia och jag på bio. Vi såg Valentines day.
Inte riktigt vad vi väntat oss, men den var bra!


3/3-10

Nu har jag precis storstädat rummet. Väldigt välbehövligt måste jag säga. Men nu är det skinande rent!:)
Våren är verkligen på gång här. Det har varit jättehärligt väder i flera dagar och vi har hittat snödroppar! Det ni;)
  

Igår hade vi kändisar inne på Pumkin! Jag höll på o slå i taket när jag såg att Olly och Stacey från x-factor stog i kön och skulle beställa mat! Så himla cooolt. Och kvällen innan när jag var ute med Martin och tog en drink så gick vi förbi Lace market Hotel där de tydligen bodde. Och utanför stod inga mindre än Jedward. Så vi passade på att ta fram kameran.
lägg märke till att martin ser helt livrädd ut!


grr


28/2-10

Jag har kommit på att det är verkligen inte bra att jobba varje dag. Det har jag gjort nu i tre veckor. Inte haft en enda dag ledigt. Jag trivs ju kalasbra med jobben. Speciellt Pumpkin. Men när ska man varva ner? Egentligen borde det väl inte vara så svårt att bara gå raka vägen hem från jobbet de dagar man slutar tidigt och göra så lite som möjligt. Men det känns så jäääkla tråkigt att gå hem kl 4 och göra absolut ingenting. Möjligtvis sitta med datorn någon timma eller två. Men det känns mycket bättre att hitta på nåt inne i stan eller gå o träna innan man går hem. För då känns det inte som om det ända man gör är att jobba.
Imorgon är jag faktiskt ledig. Kors i taket! Ash tyckte tydligen att jag behövde ha en dag ledigt. Känns helkonstigt att jag har en hel dag när jag kan göra absolut inget alls. Vilket är det tråkigaste jag vet. Men imorgon, då ska jag nog fasen göra precis ingenting alls.
Man kanske vaknar upp som en ny människa på tisdag med massa energi i kroppen!

Igår skulle vi ju gå till gatecrasher och se Erik Prydz. Men när vi kom dit så var klockan nästan halv två och det kostade nära 200 kronor att komma in. Så det kändes väldigt onödigt att betala för typ en timma. Och han hade nog slutat spela vid det laget. Så då tyckte jag att min säng lockade väldigt mycket så vi kilade hemmåt Fia och jag. Lite tråkig rumskompis var jag nog som vill gå hem helt plötsligt. Men nu som sagt ska jag vara ledig imorgon, sen nästa vecka är jag ledig två dagar! Det känns bra.
Man jobbar ju för att kunna leva. Så man får ju faktiskt inte glömma bort att leva heller.

Fia slutar om någon timma så jag ska nog försöka hålla mig vaken tills dess så vi kan prata lite innan vi somnar:)

Även att man har det kalasbra här med massa härliga människor omkring sig så ska ni veta att jag tänker mycket på er där hemma. Gud vad jag längtar till tjejerna kommer! Inte alls långt kvar nu!

Saknar er allt ska ni veta!




RSS 2.0