28/9-2010

Back in Oslo.

Bjuder på lite bilder från helgen!


Vem vill du spela när du lagt alla kort
hur vill du leva när tiden går för fort
du vill att jag ska känna
för något som aldrig känts som mitt
men ska jag känna
då ska det finnas tid att känna fritt


26/9-2010

Även denna helg har varit helt underbar hemma i Gusum. Det blev en riktig heldag igår med Fia och grabbarna. Mycket spelande och fika hos farmor och farfar. Sen bar det av till Hälla för att tagga inför fest. Därefter blev det förfest hos Oscar och sen utgång på Otten! Roligaste utekvällen på länge:)

Idag har jag hunnit träffa Hanna och Frida. Och imorgon hoppas jag hinna säga hej till Martina och Lovelia:)
Man hinner med mycket på en helg. Måste nog fundera på att inte ha lika fullspäckat schema nästa hemvisit. Jag kommer vara helt slut imorgon när jag anländer Oslo.

Borta bra. Hemma bäst.

godnatt


24/9-2010

Nu är jag hemma efter en låång resa! Det krånglade med något tåg som vi skulle möta strax efter Oslo, vilket gjorde att vi blev försenade från början. Dessutom fick vi tillbringa sista biten på golvet för att tåget var fullbokat. Yey! (tåggolv är ju så fräscha..) Väl framme i Katrineholm väntade en buss på oss som tog oss den sista biten till Norrköping. Det känns som om jag har varit vaken i flera dygn. Så nu ska jag krypa till kojs i rummet hemma i Gusum. Batterierna måste vara laddade till imorgon, för då är det fullt upp med roligheter med Fia, Sivan och Martin:)

Helt underbart att vara hemma!

klockan 10 imorgon bitti är det detta som gäller!


23/9-2010

Imorgon åker jag hem hem hem!! <322/9-2010

Imorgon är det dags att packa inför hemresan på fredag igen! Som vanligt är hela helgen uppbokad. Ser allra mest fram emot att umgås med Fia, Martin och Sivan på lördag! Gud vad det ska bli kul och träffa dem igen!

Har inte så mycket kul att roa er med. Tänkte bara säga att jag lever! Snart är det dags att börja på nya centret Lambertseter. Den 12e oktober är det dags och det ser jag fram emot:)

här har vi storo där jag jobbar nu.


bild från i lördags

21/9-2010

Ikväll har vi haft en riktig pratkväll här Bella och jag. Det vi har kommit fram till är att politik och kärlek, det är fan inga lätta grejer.

Det blev en liten skype med Fia förut också. Hon frågade mig i slutet av samtalet : Anna, vet du vad det är för dag imorgon?
Jo, det vet jag. Det är dagen då det är exakt ett år sedan vi åkte till Nottingham. Det känns som igår. Vi var skitoroliga över packningen. Om den vägde för mycket eller om väskorna var för breda. Och självklart nervösa för vad vi skulle komma till. Vilka var dom där filurerna vi skulle bo hos? Den där tjejen Windy som visade sig vara en karl! Jag fattar fortfarande inte hur bra det blev. Vilka vänner för livet man har fått. Vi blev ju en liten familj Sofia, jag och våra grabbar Windy och Mike. Ibland kan jag bara sakna dem så otroooligt mycket.
Äventyret till Notts är det bästa jag gjort.

första dagen
på jakt efter jobb
Våran gata Beauvale Road
promenad med hundarna
Det blev en o annan kväll på Brownes!
Tummen upp för Notts
:)
M, W, A, S

bästa grabbarna

15/9-2010


14/9-2010

Ska bara säga att jag har haft en superbra helg hemma i Gusum!

Fick äntligen träffa Martina och världens sötaste underbaraste lilla Lovelia!


8/9-2010

Fullspäckad dag! Imorse var det morgonmöte på jobbet kl 9. Det bjöds på frukost och diverse grejer togs upp. Mycket bra om ni frågar mig. Sen blev det jobb till klockan 17. Därefter tog jag mig faktiskt i kragen och gick till gymmet. Och nu har vi precis käkat mat - fisk o ugnsgrönsaker och beanaisås.

Har inte så mycket vettigt att skriva idag, men en lite uppdatering av dagen blev det iaf.

På med kosdressen. Nu blir det Idol!

käk

6/9-2010

Goosch vad jag inte känner för att äta choklad på flera år just nu. Jag vann nämligen 2 kg toblerone igår! Gissa om jag blev glad, jag som aldrig vinner i någonting. Allra minst i spel. Kommer genast att tänka på när Fia och jag var på Grancan. Vi hade med oss ett fia med knuff och spelade säkert tio gånger om dagen i sju dagar. Gissa hur många gånger jag vann? 0. Efter den semestern sa jag att jag aldrig mera skulle spela knuff med Fia.
Och det har jag inte gjort heller :D

Nu har jag pratat med Rina som äger företaget jag jobbar för. Det är lugnt att jag åker hem i helgen! En sten släpptes från hjärtat direkt. 

:D

goa arbetskamrater:)

3/9-2010

Idag har det varit fullt ös på jobbet. Gud vad dagarna bara springer iväg. Bella och jag startade dagen med en morgonpromenad ner till stan (efter en helt gudomlig frukost). Jag gick in på skattekontoret och fick ääntligen mitt norska personnummer! Nu kan jag fixa bankkonto och ge alla uppgifter till chefen. Yeha.
Jag tycker allt har flytit på så bra sedan jag kom hit. Inget krångel med jobb eller nåt annat. Men igår kom ett bakslag. Och ett rejält sådant. Jag har ju sett fram så himla mycket mot mina hemresor i september som är bokade. Jag fick igår veta att båda de helgerna är det en kurs som jag måste gå på. Alla som ska börja på det nya centret och jobba i oktober ska gå på denna kurs. Grejen är den att jag kan inte boka om mina tågbiljetter och inte heller få några pengar alls tillbaka. Det är förjävligt jävla surt på ren svenska. Det är ju inte direkt så att jag bara åker hem för att åka hem. Utan jag har massa saker planerade. Bl.a, som ni redan vet så kommer vännerna Sivan och Martin från Notts på besök. Det finns för mig inte att stanna kvar här.


Nu ska jag krypa upp i min gnissel. Godnatt!:)


2/9-2010

in good times. in bad times.

1/9-2010

Idag har det nog varit rekordlugnt på jobbet. Har bara haft 4 kunder. Men tiden har gått ändå. Jag tog tillfället i akt och fick mitt hår fixat! Det var minst sagt på tiden. Bella och Jessica hade också lugnt så de gjorte turbostriper;) Jag ser ut ungefär som jag brukar, blond. För er frisörer som läser så gjorde vi även många slingor i 8G+8N. Jag är nööjd!

Det var meningen att vi skulle gå på pilates efter jobbet, men orken tog slut när vi kom hem. Nu koser vi oss o soffan med en brasa sprakandes brevid istället. Det var inte helt fel det heller faktiskt..:) Träning blir imorgonbitti i form av zuuumba!dagens middag!Bella: "Ta Se&hör för fan, det brinner bra." Ser ni Brangelina där inne?;)
Syns inte så bra, men det får duga:)

RSS 2.0