12/10-09

Nu har vi bokat hemresa den 29 oktober. Blir att vara hemma i 5 dagar för att hälsa på lite. Och Fia ska ju ta bort sin tandställning! :D Nu återstår det bara att prata med chefen om att få en dag till ledigt. Kan nog bli lite tjurigt men han har ju inte mycket till val. Flyg är ju redan bokat!

I lördags var vi på en sportbar som heter walkabout och kollade på Sverige-Danmark matchen. Och det vet vi väl alla hur den slutade. Vi konstaterade också den kvällen att vi är troligtvis de enda svenskarna i Nottingham..! Efter matchen blev det en sväng till vårat hak Brownes. Där kvällen slutade något bittert. Våra jackor blev nämligen stulna! Vi hade lagt dem där vi alltid brukar lägga dem, i ett hörn under en trappa. Vi har inte hittat någon garderob och det är ju lite jobbigt att gå och släpa på dem.. Jä*la engelsmän!

Igår besökte vi Nottinghams slott. Jättefint verkligen! Men vi blev lite besvikna eftersom vi båda hade föreställt oss slottet ungefär som i Robin Hood filmen. Det var inte så mycket kvar om man jämför med hur det en gång har sett ut. Men ändå, lite coolt att ha varit där.

Nu ska jag kila till Jobb Centre för att få mitt insurance number. Äntligen!!

 det var "beerfestival" vid slottet i helgen.
  Nottingham

'Fia

  Robin Hood;)

 tjo

 Fia

 o jaag



Kommentarer
Postat av: Bella

Har ni hittat några nya vinterjackor än då?:)

2009-10-13 @ 22:08:04
URL: http://bellsibubs.blogg.se/
Postat av: Mamma

Tycker ni blivit lata när det gäller "bloggandet". Mera bilder, tack.



2009-10-16 @ 08:52:58
Postat av: Frida

Håller verkligen med din mamma, dålig uppdatering!



Kram

2009-10-16 @ 10:53:30
URL: http://fridacarlssons.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0