24/10-09

Då var vi framme vid den sista helgen innan vi ska hem för några dagar. Vi är lediga båda två idag och imorgon. Funderade lite på vad vi har kvar att utforska. Igår på jobbet så hade jag en konversation med Melvin om fotboll. Melvin är en härlig gubbe i 70årsåldern. Han berättade historier om "den gamla goda tiden" då han spelade fotboll i Nottingham. Sedan år 1958 har han följt Nottingham County. Troligtvis är han deras största fan. Flera gånger om året går han på hemmamatcherna och hejar.
Idag tänkte nog även vi att vi skulle ta oss bort till den stora arenan på andra sidan floden och se en match. Lite roligt är det ju eftersom att Svennis är manager!

Ett litet problem som vi har haft här sedan vi kom hit är att efter varje gång man har duschat så är det kriiget när man borstar håret. Kriget mellan tovorna och borsten. Troligtvis så är det något knas med vattnet. Vi har provat flera olika balsam, varav ett har fungerat hyfsat. Tidigare i veckan när vårat braiga balsam var slut så kikade vi in på poundland, vilket är ett skitbra ställe där allt kostar en pund. Där hittade vi en jääätteflaska med balsam. Vi tänkte att om det fungerar så har vi ju verkligen gjort ett kap. Innehållet visade sig vara världelöst då det var som att hälla diskmedel i håret.
Så, ryker håret nån gång så lär det vara efter det här äventyret.

    

 


Kommentarer
Postat av: Bella

haha fy tusan vad jobbigt :P

2009-10-25 @ 20:19:31
URL: http://bellsibubs.blogg.se/
Postat av: anna

jag veeet, asjobbigt! så det kanske blir att jag gör en Bella när jag kommer hem..:P

2009-10-26 @ 12:01:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0