tillbaka

Som sagt, nu är vi tillbaka. Även att håret redan vant sig vid Nottinghamvattnet och blivit svinto/dreads, och att typ inget har gått våran väg sen vi kom hit igen, trots att det är svinkallt inomhus och att Fia tyvärr fått beskedet att cafféet där hon har jobbat inte kommer att öppnas igen så känns det riktigt bra att vara tillbaka! Så himla roligt att träffa grabbsen igen och fortsätta med jobbet på Hungry Pumpkin. Vi hade med oss lite presenter till Windy&Mike. En bild på en minigris och en grytvante med älgar. Varför just minigris är för att av någon anledning så har detta djur varit ett samtalsämne flera gånger. Mest för att de tycker att ordet är rätt kul och att de aldrig hört talas om minigrisar (minipig).

Helgen i Sverige har varit väldigt bra. Kändes kul att träffa alla underbara vänner och familjen. Riktigt roligt att vara tillbaka på saongen också! Få träffa Pia och jobba med saxen igen:)
Men samtidigt var det rätt lagom med 4 dagar hemma. Helt otroligt så snabbt det känns som "vardag" ändå.

Nu ikväll så ska vi till Jam Café. Kände för att vara sociala men ändå ha en väldigt lugn kväll. Imorgon är det "bonfire". Lite liknande så som vi firar valborg. Då ska vi med W&M och lite kompisar till dem och kolla in brasan och fyrverkerierna.

Bäst jag blir social med Fia nu. Hon sitter och klappar Cody samtidigt som hon klagar över att han lukar "gojsegeggamoj"..

Förresten, dagens ord: fyllekorv


Lite bilder från hemresan och gårdagens härliga promenad med Windy, Daniel och hundarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0