26/11-2010

4-16 januari drar jag och Fia till Miami!! Nu är allt bokat och klart och jag kan inte fatta att det är sant!!
Kan det bli bättre??

23/11-2010

Cause we´re going to Miami!17/11-2010

Gud vad glad jag blev när jag kom på att jag har sovmorgon imorgon! Yey! Jag har varit så jäkla trött de senaste dagarna. Gissar att det är årstiden som spökar. Jag drömmer mig bort lite. Till efter jul och till när Fia och jag ska knyta ihop 2010 tillsammans någonstans ute i världen.
Nu väntar jag på att skatteverket ska besluta att jag får vara skriven i Sverige igen och på att komvux ska meddela mig att jag är välkommen där för att studera i vår! :)

Ikväll har jag varit på gymmet och haft min andra tid med personlig tränare. Man får två pass gratis när man blir medlem. Första hade jag förra veckan. Han skulle testa min kondition. Det gick skapligt. Den dög. Idag körde vi styrketräning. Fy satan säger jag. Efter benövning nr 2 var han på väg mot den tredje. Då jag frågar om det inte var dags för en liten magövning nu kanske?? Nej, vi kör en till sen är tiden slut. Oookej. Heej o hå.. Det gick ju. Imorgon bitti är det "godmorgon träningsvärk!"

sist fia o jag var på solsemester var..


ospecat. Ganska bra o åka med FiamedFlax.

14/11-2010

Dåligt med inlägg på ett tag. Det har varit rätt lugnt om dagarna. På jobbet har det startats en tävling som går ut på att man ska sälja så mycket KMS-produkter som möjligt. Man får en poäng för varje produkt, och så kan man vinna olika priser. Jag har bestämt mig för att komma upp i 50, då får jag en stor o bra väska! Jättebra, jag som far så mycket!
Förra fredagen så var det stort vattenläckage på centret där jag jobbar. Hela centret var fyllt med vatten. När chefen kom till jobbet kl 05.00 på morgonen så var det 5cm vatten över hela golvet i salongen. Tråkigt, när allt är nytt!

Imorgon åker Bella till Sverige för att sedan dra till Thailand på onsdag. Det kommer bli tomt här! Men hon kommer få det super därborta i värmen, och det är hon värd efter tråkigheterna som varit.

Grattis till pappa på fars dag:)
4/11-2010

Bella o jag sitter här och kollar på rapport. Största rubriken är att det har kommit ut en "skandalbok" om kungen. Här har det varit löpsedlar i flera dagar om denna bok. Jag säger bara det. Lämna gubben i fred.

Imorgon blir det hemfärd:)

3/11-2010

Denna dag startade jag med Bella på polishuset.. Vi gick förbi fängelset här i Oslo. Fy fasen vilket spökhus..!
Nu är det snart dags för helg och hemfärd igen. 50-årsfest är det som står på schemat i helgen. Fias mamma är det som fyller. Och även min mor och far ska dit. Ska bli riktigt trevligt.
Idag så har det varit väldigt lugn på jobbet. Men det gör inget, det har varit mycket att göra enda sedan salongen öppnade! Jag kommer saknar mina arbetskamrater här. En tjej, som faktiskt också är från Norrköping har jag pratat mycket med. Hon ska ha barn i mars, så man vill ju se den lilla bebisen sen!

Godnatt med er.

gammal bild på mig o Hanna.

RSS 2.0