25/10-09

Idag har vi haft besök här av Windy&Mikes goda vänner. Vi gick en härlig men ganska händelserik promenad med alla hundar + kompisarnas hund Digby som tydligen är väldigt kaxig. När vi kom fram till en jättemysig sjö så bröt kriget ut. Digby den lilla rackarn som var på besök fick sig ett snyggt hål igenom ena örat då han moppsade upp sig lite mot Jess som är betydligt större... Stackarn! Men som Windy sa. Han lärde sig nog något iaf!

Matchen igår slutade 2-0 till Notts County! Wihu :D vi blev helt bitna och tänker nog gå på en till hemmamatch innan vi far hem! Tråkigt nog fick vi inte se Svennis eftersom han satt och tryckte i något VIPbås över läktaren. Divigt..

Nu ska vi strax dra oss mot Hokley Hustle. Någon slags festival. Tydligen är det massa liveband på barerna runt om i Hokley området:) Vi tänkte att det kunde vara trevligt. Eller.. Väldigt många har berättat för oss att det är väldigt trevligt och att vi måste kolla in det! Men jag kan inte påstå att vi är allt för svårövertalade.


                           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0